Fjärde april tvåtusentretton

Hej bloggen!
 
Hur står det till? Det är typ 2.5 månad sedan jag skrev sist och jag har inget att göra så tänkte att jag lika gärna kan slänga in ett inlägg, om det ens är någon som fortfarande går in och kollar?
 
Just nu är det påsklov och jag bara njuter av ledigheten, sover bort hela förmiddagar, går runt i pyjamas halva dagen och träffar sedan kompisar på kvällarna. SKOJA! Jag jobbar 7-4 varje dag, går upp 05.45 och somnar på 2 sek när klockan är 10.30. I och för sig har jag rätt fula (men mysiga) kläder på mig, och de enda kompisarna jag träffar på kvällarna är mina kuddar. Livet as a arbetande+studerande+ledare+duktigdotter är riktigt trevligt ibland, inte sant?

Alldeles strax ska jag ner till Västerängen för att träna mina monster. Det är tur att jag har dem för de gör mig glad och efter (nästan) varje träning känner jag att jag har fått ny energi och inspiration till väldigt mycket här i livet. 
 
Bjuder på två bilder från instagram den här veckan. 
Nathalie tycker att det är väldigt roligt och givande att jobba...
Jag igår. Skulle träffa Amanda och Rebecka för mat, åka bil och MASSA prat. Så värt den sena kvällen och den trötta dagen idag! 
 
Puss och kram! ♥

RSS 2.0