Ledaravslutning

Hej alla glada!

Idag har varit en bra dag trots att det har varit på väg att regna hela dagen (och det kom en liten skvätt på eftermiddagen) och att jag har varit sjukt trött p.g.a. en sjukt hemsk dröm jag hade inatt... Det har ändå gått bra, jag har fått mycket gjort ändå och det känns inte som att dagen har gått till spillo. Nu på kvällen var det ledaravlutning vid Vattunöden för alla ledare i klubben. Det bjöds på grillad korv med bröd och så var det en tipspromenad och en hel del prat och skratt, riktigt trevligt var det. När jag kom hem satte jag mig direkt och började skriva på en svenskagrej som ska redovisas imorgon och nu är det klart. Juste, imorgon slutar jag 11.15 också. Tack treor för att ni ska ha er avslutningslunch just då och tack för att ni tar studenten på fredag så att vi andra får vara lediga då, tack jag älskar er!
Nu är det i alla fall dags för mig att sova så att jag inte somnar imorgon under redovisningen, hehe. Ha det toppen! Puss ♥
Inte riktigt dagens väder, men man kan ju alltid drömma....

LÄNGE SEDAN!

Hej kära blogg!

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev ett inlägg här och det har och göra med att jag inte har haft tid plus att det inte har hänt så himla mycket i mitt liv. Jag vaknar på morgonen, fixar mig, går till skolan, skrattar med mina vänner, kommer hem och pluggar, går till träning, kommer hem från träningen, äter middag och sen går jag och lägger mig. Typ så ser mina dagar ut så ni fattar ju varför jag väljer att inte skriva det, för att det är boring!
Igår dock var det festligheter. Kom dit runt halv 10 i sällskap av fyra fina flickor. Först kollade vi på heckeyn (FAN ATT SVERIGE ÅKTE UT!!!!) och sen på kvällen blev det mycket dans. Kom hem två och hade då med mig Maria. Vi kollade på Linas kvällsbok, himlans pinsam film alltså!
Idag har jag typ sovit hela dagen men nu ska jag börja plugga. Har 5 uppsatser som ska göras inom en tvåveckors period. FML säger jag bara! Jag kommer gå under! Nej, jag ska hålla ut till sommarlovet. Då kommer det kännas så himla värt. Nu ska jag ta tag i det här så jag inte behöver ångra något senare i livet istället. Ha en superduperbra fredag, allihopa. Puss ♥
En finfin bild på mig och min finfina vän Maria, från igår.

RSS 2.0