Bloggpaus

Hej!
 
Som ni (antagligen) har märkt har jag tappat suget att blogga den sista tiden. Därför tänker jag sluta blogga en tid framöver. Om det kommer något superspännande och något som jag verkligen känner att jag måste berätta så kommer jag göra det, men förvänta er inte att det kommer inlägg med jämna mellanrum. Med det sagt vill jag önska alla en bra söndag och att ni har det bra!
 
Bjuder på några av de senaste bilderna från instagram. 

Jag köttade 6.5 km på 40 min, 

Jag och min kära lillebror

Sista dagen på jullovet, glad ändå!

Efter första dagen i skolan var det dags för plugg, prov två dagar senare. Inte lika glad längre! 

Var och gymmade i Rissne

Random egobild

Åkte till Kallhäll i fredags och firade min klasskompis Rebecca som fyllde 18! 
Frukt- och filmmys igår med Rebecka (nej inte samma). 
 
SIMMA LUGNT KÄRA VÄNNER! ♥

All I want is you

Tjenaaa!
 
Hur står det till? Hur har julen och nyår varit? Jag har haft det jättebra! Julveckan spenderade jag uppe i Norrland med släkten. Där åkte vi bland annat skidor och pulka (så att min kusin bröt handleden....). Nyår firade jag med några kompisar med trerätters middag och annat skoj. Men allt det hade jag tänkt berätta om senare för det lär ta väldigt lång tid att både skriva och läsa igenom allt så jag delar upp informationen litee fiint sådär! Btw, bara jag som tänkte på att förra meningen blev lite fjortisaktig, i alla fall i slutet?) 
 
Hur som helst, idag har jag varit i stan med Emelie och Natha. Vi åkte in tidigt imorse och sedan gick vi lös i butikerna. Eller jag gjorde det i alla fall. MEN jag hade massa presentkort så det gjorde inget. NAJS, JA JAG VET!!  Det blev 2 tröjor på MQ, 1 tröja på H&M, 1 par löpartights och 2 träningströjor från Intersport, 1 mascara och 1 ansiktsgrej. Känner mig riktigt nöjd med mina köp. 
 
Nu tänker jag ta på mig träningskläder och gå ut och springa lite. Det var alldeles för länge sedan och jag börjar känna lite ångest nu... KÖRBAKÖR! Kan ju inte se ut som en flodhäst i Teneriffa liksom som förövrigt bara är 44 dagar bort!!! Längtar! Hörs senare och då ska jag berätta allt om min jul. Puss ♥
 
Dagens shoppiiiing!
Nya träningskläder från Intersport, sjukt sköna. Nu jävlar blir det till att kötta!
Vill bara påpeka att det som reflekteras på byxorna egentligen är rosa... 
Ett stycke T-shirt och en blus från MQ. 
Skjorta från H&M, mycket mer turkos i verkligheten!
Min kära mascara som jag har haft i flera år nu, den är helt enkelt bäst! Från Telescopic.

RSS 2.0