Äckeldag!!!

Den här dagen har verkligen inte vart bra! Jag gräti skolan (orsaken tänker jag inte berätta för det.är ganska personligt och jobbigt att ta upp..), jag har vart jättetrött och lunchen bestod av patent nötfärs med riven kålrot på och gummipotatis..... Det enda som fick mig att överleva var mina underbara vänner, tack för att ni finns! <3 Hoppas ni har haft en bättre dag... Nu ska jag ta en slags tror jag. Imorgon är det fredag och vi är lediga, wihoo!!

Veronica Maggio in my ♥

Årets största bloggtorka här alltså! Men helt ärligt, jag har inte lagt en enda tanke på bloggen för jag har inte hunnit. Det har varit vääldigt mycket läxor, prov, inlämningar som ska göras + att jag är nere i hallen typ mer än halva min fritid. Men jag klagar inte, okej jo på läxorna, men inte resten..

Efter skolan åkte jag till Kungsängen för att tillsammans med Rebecka, Amanda och Amanda hjälpa Natha med en fotouppgift, så vi fick leka modeller. Efter det åkte jag in till stan för att möta upp Shannon och Bella. Vi käkade på Max och sen drog vi till grönan för att kolla på Veronica Maggio. Herre vad bra hon är alltså! Det var lugnt en av dom bästa kvällarna i mitt liv! På tåget hem sen var vi rätt så hesa allihopa men det var det seriöst värt!

Nu ska jag fixa mig sen tror jag att jag och Emelie ska ut på en fotopromenad. Ha en toppen dag! Puss ♥

Bilder från igår:


Peppade tjejer innan konserten började


Under sista låten som var
Jag kommer var det världens drag, och fyrverkerier i bakgrunden!

"Vår ordinarie gitarrist är inte med ikväll, han har fått kompledigt"

Hahahhahaha bara jag som tycker att det skämtet var roligt? haha! Hur som helst så har jag inte gjort mycket idag. Mamma masserade mig en stund och det var sjuuuukt skönt. Sen har jag typ bara legat i soffan och spelat på mobilen. Nörd? Ja, kanske men har man inget annat att göra så är det asnajzz! Ikväll blir det att kolla på idol och sen någon film. En riktigt skön fredag helt enkelt. Nu, ska jag gå och se om jag kan hjälpa till med maten. Eller ska jag kanske plugga lite? Fast det är ju fredag så jag tror inte det.. Vi får se hur det blir, helt enkelt.

Hoppas ni får en brrrra kväll/helg! Puss ♥


Fett stekigt!!!

Godnatt säger sjuklingen!

Japp, nu är det dags för mig att säga godnatt. Jag är sjukt (haha!) trött fast än jag knappt har gjort något idag. Det minsta lilla gör att jag blir helt slut i kroppen, det finns verkligen ingen energi alls. Jag kommer i alla fall inte vara i skolan imorgon heller, det känns som att jag borde vila upp mig ordentligt så att jag är helt frisk på måndag istället. Sov så gott! Puss Mina supergoda scones jag bakade idag. Och så klart med det goda granatäpple teet från Turkiet. Awesome! :))

Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag!

Allvarligt, jag avskyr när man ska plugga, och verkligen bestämt sig för att göra det, och så hittar man inte det man behöver! I det här fallet så ska jag skriva ett kort arbete om norden på forntiden men hittar verkligen ingen fakta som är intressant eller passar speciellt bra. Någon som vet någon bra sida? Är väldigt tacksam för förslag.
Försutom det misslyckade försöket att plugga har jag kollat på Due Date och hjälpt mamma att skura. Ikväll kommer nämligen min moster, hennes man och mina kusiner hit. Det blir skojsigt! Tror att dom ska sova här också men jag vet inte riktigt. Nu blir det duschen.

Ha det bra!


Puss ♥

"Man kan inte bestämma hur eller när man ska dö, det enda man kan bestämma är hur man ska leva"

Tjenare!

Nu är det såhär att jag verkligen inte har något att skriva, förutom typ att veckan har gått bra, och jag är jättetrött men jag tänkte att jag i alla fall kunde göra ett litet inlägg.

Som sagt så har veckan gått bra. Har fått en del läxor så nu känns det på riktigt att skolan har börjat. Förövrigt vet jag inte vad jag ska göra i helgen. Kanske att jag går på bio imorgon med mamma och lillebror, men det får vi se hur det blir. 

Jag hoppas i alla fall att ni får en bra helg! Puss ♥

Förra fredagen gick jag och Emelie till Lastberget och tillbaka, alltså en mil!

Och så den fina solnedgången


Lunch häng i cafét

Tjoo guzzar!! Sitter i cafét med skönaste brudarna ever, nämligen mina kära klasskamrater Shannon och Vendela. Så underbara! Vad skulle jag ta mig till utan dom? Nu ska vi tagga till för att ha matte i 2,5 timmar. Lite lagom kul sådär..... Nej nu ska jag vara lite social med mina fellas här. Ha det bra! Puss

Köttiga brudar!!


Den här bilden visar två riktigt köttiga brudar efter idrotten. Vi joggade 2,5 km och det var riktigt skönt! Jag är så jäkla taggad på att träna ikväll nu, det ska bli så himla najs. Nu har jag precis slutat skolan och står och väntar på shan banan.. :)))) hörs när vi hörs! Puss! P.s jag vet att jag inte är bäst på att blogga men den kommer lite i andrahand så jag skriver bara då jag har tid och verkligen känner för det.. D.s

"Om du kollar på menyn innan cervitrisen börjar du bli gammal"

Tjoooo!

Allt bra eller? Jag mår finfint och livet känns great! Veckan har varit rätt chill, förutom naturkunskapslektionerna, de är verkligen öken! Juste, jag ska börja på dans. Det känns sjukt kul att verkligen ta tag i det när jag har gått och suktat så himla länge. Jag kommer såklart att fortsätta med gympan också, även fast jag för tillfället inte är så jättepepp.. Jag vet inte vad det är med mig men jag är typ inte sugen på att träna gympa? Det är väldigt skumt. Men det går nog snart över, hoppas jag.

Nu ska jag i alla fall bara vänta på att min mobil har laddat lite sen ska jag antingen gå ut och jogga eller bara gå en promenad, jag har inte riktigt bestämt mig vilket det blir än men jag ska då ut och röra på mig, det är bestämt. Ikväll blir det mys med familjen framför en film som mamma har hyrt. Tror att den heter Trust, den verkar i alla fall bra. Ha en superbra kväll! Puss ♥

Jag vill ha bal igen!! Jag vill känna mig som en prinsessa!

Världens bästa kväll!

RSS 2.0