Alltid lika kul naturkunskap.......

Hej på er! Jag sitter just nu på lektion och det är verkligen öken!!!! Hatar naturkunskap! Men lektionen slutar nu så det är bra! Hörs sen. Puss

Borstar tänderna

Godmorgon! Sovit gott? Det gjorde i alla fall jag så idag känner jag mig utvilad. Dessutom har jag sovmorgon så börjar inte förns 10, det gör det ju bara ännu bättre! Nu ska jag sätta igång med sminket och sen ska jag gå hela den långa vägen till skolan..... ;) Ha en bra dag! Puss

I ain´t gonna stop until I die

Tjena mitt bena!

Herre vad jag är trött! Det blir ett snabbt inlägg för sen ska jag duscha och sen sooova! Dagen var najs. Väldigt chill vilket typ alla våra dagar är.. Efter skolan han jag typ hem och käka lite mellis och vila en liten stund sen var det dags att åka ner på första pojkträningen. Det gick himla bra, grabbarna var lite flamsiga men det var första träningen efter sommaren så jag kan förstå dom. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Nu är det i alla fall dags för en stor fet efterlängtad dusch! Puss o hej leverpastej! ♥


(hahaha det ser typ ut som att jag har gravidmage men det är bara tröjan som fladdrar, jag lovar!)
Imorgon börjar min träning igen. Så sjukt härligt!!!

You make me feel....

Tjena mannar!

Hur står det till? Här är det toppen! Jag är sjukt mätt men det har jag bara mig själv att skylla.. Efter skolan idag gick jag och Erika till Pomona och hälsade på (vi sommarjobbade där och tänkte att det skulle vara kul om vi kom tillbaka och sa hej). Vi var inte där så länge men det var ändå kul att träffa en del av dom igen. När jag kom hem sen började jag skriva en grej till gympan. Imorgon är min första pojkträning. Det känns både spännande och lite läskigt. Jag har ju inte tränat killar förut och jag är heller inte van vid att passa på lite mer avancerade saker. Men det är även en del som gör att det blir spännande. Nej hörrni, nu ska jag gå och ta bort sminket och borsta tänderna. Hörs imorrn!

Dagens outfit:

(Sorry för askass bild men den är tagen i ett fönster....)
Blåjeans (det syns verkligen inte!) - GinaTricot, linne - Vero Moda, kavaj - H&M, armband och ring - Indiska och klockan är från Ur&Penn

Puss ♥

The voice 11'

Hej hej hemskt mycket hej!

Hur mår ni? Jag mår toppen! Lite trött bara från igår och för att jag somnade i soffan och har väl inte direkt fått världens bästa sömn... Men jag lever och det känns asbra. Igår var så himla rolig! Håbo festdag var väl mindre rolig eftersom att det regnade men kvällen däremot var bäst! Åkte in till stan med Emelie och två kompisar till henne vid fem. När vi kom fram blrjade vi med att äta på Taco Bar, sjukt gott! Sen gick vi mot Kungsan och väntade. Trots att vi kom så sent, det va typ 50 min kvar tills det började så kom vi nästan längst fram, grymt! Resten av kvällen var bara ös. Kom hem vid 12 och då var jag så trött att jag somnade på en gång.

Nu ska jag bara ta det lugnt och samla nya krafter för en ny skolvecka. Ha det bra så länge! Puss

Några bilder från igår:

Jacob, Martin och Josefin


Sean Banan


Sibel



Everything has beauty but not everyone sees it

Heeeej!!

It´s friday, friday gotta get down on friday, everybody´s looking forward to the weekend weekend... Yes, idag är det fredag som alla redan vet och det är jag glad för. Även fast det inte har varit jobbigt i skolan på något sätt så är jag hur trött som helst!! Det kan bara bero på en sak - att jag inte är van att gå upp så tidigt. Men snart så vänjer jag mig förhoppningsvis. Hur går det för er andra då? Jag hoppas att det går bra! På måndag börjar riktiga lektioner, men jag har sovmorgon (vilket jag kommer ha alla måndagar) till 10 så det är najs. Men det kommer då, nu är  nu och nu är det fredag så det är bara att tagga inför helgen! Vad ska ni göra? Dra in på The Voice 11 - ifall ni bor nära Stockholm? Eller bara ta det lugnt hemma? Vad som än händer så blir det nog najs.

Nu ska i alla fall jag kolla på ett avsnitt av The City sen är det middagsdags. Ha det bra!



Dessa shorts var dagens byxor. Till det hade jag ett svart linne, en vit lång stickad kofta och guldiga smycken. Och röda converse.

Puss

Wanties!

Jo jag skulle gå och läsa men så fastnade jag på nellys hemsida och såg en del klänningar som jag väldigt gärna vill beställa hem.. Take a look!

Essential Dress SEK 349, Nelly Trend - NELLY.COM












Den kostar 349:-

Bead Embellished Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM
449:-

Bliss Pleat Ruffle Dress SEK 399, Oneness - NELLY.COM
399:-

Vad tycker ni? Jag tycker dom är skitsnygga!!!

Puss ♥

Champagne showers

Tjaa!

Wözöp brrrr?! Nu är jag väldigt mätt efter en god middag som bestod av köttfärssås och spagetthi gjord av MOI! Woho jag är grym!
Förövrigt har dagen varit bra. Började med tre helt oförberedda tester i svenska, lite lagom kul sådär på morgonen och direkt efter sommaren då man knappt använt hjärnan... Men det funkade ändå. Det går ju ändå inte på några betyg så det är bra. På eftermiddagen blev vi indelade i grupper och fick ett ämne vi skulle diskutera om och sen fick vi sluta. Än så länge känns det jäkligt bra! Känns som att det kommer bli tre grymma år!

Nu är det dags för att läsa bok. Trevlig kväll!


Puss ♥

Första dagen på gymnasiet

Hej på er!

Jag är dötrött nu efter att ha gått upp så tidigt och hållt igång hela dagen så jag ska inte skriva så långt men jag tänkte berätta hur första dagen var i alla fall.

Det började kl. 10.00 med ett litet välkomsttal av e av rektorerna i aulan, sen gick vi till de olika programmen och där fick vi scheman och andra papper som ska skrivas på. Efter det fick vi en visning runt hela skolan för att vi ska hitta lättare, inte för att jag kommer ihåg speciellt mycket men.... Sen blev vi fotograferade för att lärarna ska kunna lära sig våra namn. Det sista som hände var att vi fick välja skåpnummer och sen såklart ta reda på vart det fanns och sen fick vi gå hem. C H I L L I G  S T A R T vill jag lova.

Efter den "långa" dagen i skolan satt jag, Vendela, Amanda och Linn i centrum och åt macka och snackade lite. Härligt! När dom åkte hem så gick jag tillbaka till skolan för att träffa Erika sen gick vi hem till henne och bara chillade i soffan.
Ja, mer än så har inte hänt idag. Nu mina vänner är det dags för min efterlängtade dejt med kudden! Hörs imorrn!

Puss ♥

Design fixad

Hej igen!

Yesyesyes!!! Designen är fixad och i alla fall jag tycker det blev skitsnyggt! Vad tycker ni?

Åh, vad jag längtar utomlands! Satt precis och kollade på resor och det är jobbigt att se de vita stränderna och bara känna känslan av värmen från solen som steker på kroppen. Lovley! Nej, nu ska jag gå och sova. Måste ju vara pigg imorogn. Har ställt klockan på 07:50. Allvarligt, jag blir yr när jag tänker på vilken tid jag ska upp!!

Hörs imorrn!


Peace out!
Puss

Ny start!

Tjenixen!

Ny blogg men ingen ny bloggare! Jag börjar bara om på nytt för att jag kände att det blev trist att skriva på samma gamla blogg hela tiden. Nu ska bara designen fixas, som görs av Emelie. Hörs sen! ♥



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0