Happy Halloween

Go'kvällens!
Ligger just nu i sängen och ska snart sova men kände att jag ville skriva lite först.
Vid kvart över sju sa Shannon till mig att hon tyckte att jag skulle komma och gå "bus eller godis" med henne och Bella, och så blev det. Så jag cyklade dit och Shan sminkade mig lite. Om ni inte har sett hur jag såg ut på facebook så kolla nedanför! Det blev helt crazy!
Ändå ganska awesome!
Nu blir det slagg för hela slanten! Godnatt folket!

Välkommen in i vuxenvärlden Ronja

Tack! eller nåt... Jag kommer antgligen vara död när den här veckan är slut. Inte för att det var speciellt ansträngande egentligen, det enda vi gör är liksom att städa tvättstugor, men jag kommer ha fått astma (det är så sjukt dammigt!!!!!), plus att vi börjar klockan sju och jobbar till fyra, vilket betyder att jag måste gå upp halv 6! RIP!
Förutom detta har det gått bra. Med bra sällskap och skön musik går tiden relativt snabbt så det är skönt.
Nej nu blir det soffhäng ett tag. Later! ♥

Från det ena till det andra

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från kursen och är äntligen klar! Känns himla skönt verkligen. Däremot hinner jagi nte vara hemma särskilt länge eftersom jag ska ner till hallen halv fem. Känns sådär faktsikt, nu skulle jag helst bara ligga här och slöa resten av kvällen, men icke sa nicke. Hoppas ni har haft en bra dag och att den fortsätter vara det.
Hörs sen! ♥
Wohoo, äntligen!!

Baskurs för hela slanten

Tjaa!
Hur har eran dag varit? Min har varit jäkligt seg! Åkte till Uppsala klockan 8 imorse för att vara på baskursen. Den slutade klockan sju så det  var verkligen hela dagen! Nu ligger jag och kollar på film, Something Borrowed heter den, asbra film verkligen!
Imorgon blir det upp tidigt igen för ännu en dag i Uppsala, det är inte direkt så att jag längtar.. Men det är ju värt det.
Hoppas ni får en trevlig kväll, vad som än händer. Puss ♥
Trött tjej!

HaHaHaHaHa

Känner att jag måste dela med mig lite av ett as roligt klipp. Ni har säkert redan sett det men ändå..
hahaha skrattar lika mycket varje gång!! Puss ♥

En lektion till sen - looov!

Heej på er!
Japp, nu är det dags för sista lektionen innan det välbehövliga lovet börjar. Känns underbart! Dock får jag inte riktigt njuta av ledigheten eftersom jag ska på kurs imorgon och på söndag och på måndag börjar jag jobba. Men det ska nog gå bra ändå.
Snart blir nog min lärare sur så måste börja jobba..

Då var det dags igen..

God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt god morgon, god morgon i köööör!
Hehe, hej! Sovit gott? Det har jag, trots att jag typ bara vilade/sov igår så har jag sovit som en stock inder natten. Jag hade även en liten hårkur i håret under natten. Igår kväll la jag i ganska mycket olja i håret och sen satte jag upp det i en knut ganska högt på huvudet. När jag vaknade hoppade jag i duschen för att tvätta bort oljan och hoppades på att det skulle vara jättelent, men det var det inte. Antagligen är mitt hår så slitet att det inte hjälper med något annat än att klippa det och som tur är så ska jag gå och boka klipptid idag.
Nej hörni, nu ska jag sminka mig så att jag kommer iväg i tid. Ha en bra dag!
En asful, ofixad och trött Ronja.... Jag bjuder på den, härligt!......

Letar resor

Tjatja bloggen!
Vad händer? Jag har precis ätit middag. Vi satt och drömde oss bort till Hawaii och planerade hur vi skulle göra för att kunna vara borta från skolan, haha! Sjukt kul hade vi! Nu ska jag se om jag kan kolla på Gossip Girl. Vill se hela serien från början.

Hur najs vore inte detta??

Kyss ♥


Lagar mat

Tjosan!
Håller på för fullt att laga pannkakor, gott! fast jag tror inte vi har något socker hemma... vad ska jag då ha på? Ingen god sylt har vi heller. Får äta pannkakor med avokado. Det blir super!
Puss så länge!
Det är så kul att vara sjuk.... NOT!

Take me down like I´m a domino

Heej!
Jo, jag ska egentligen sitta på lektion nu men istället ligger jag hemma i sängen med feber. Det värker i hela kroppen och jag har ingen ork, kan knappt gå upp för trappan utan att anstränga mig.
Oj hehe nu har det tagit typ 30 min om inte mer innan jag skrev de två första raderna, min klass är för underbar alltså. Spårad chatt på facebook där typ alla var med tog mimn tid och det förgyllde min dag. SÅ KNÄPPA!
Nu måste jag verkligen springa till toaletten annars händer något otrevligt! Det kommer fler inlägg under dagen, det lovar jag!
Puss! ♥♥

26/10-11

Godmorgon!
Sovit gott? Det gjorde jag, även om jag hade en hemsk mardröm..
Nu har jag precis sminkat mig klart så nu borstar jag tänderna, det känns bra att ligga före "tidsplanen". Vid halv tio ska jag gitta till skolan och då är det prov som gäller. Är inte alls taggad men jag hoppas det går bra ändå!
Ha en skitbra dag!! Puss! ♥
Ready to go, almost...

Plugga är kul (eller?) men jag föredrar att göra annat

Go'kvällens!
Nu har jag lite mer tid på mig att skriva så nu kanske det kommer fram något vettigt, kanske inte, vi får se helt enkelt. Träningen gick bra, även om det fick bli lite improvisering. När jag kom hem hade mamma lagat en supergod middag, så himla gott verkligen! Det var verkligen länge sedan vi åt det också så det var liksom lite speciellt kändes det som. Nu vill ni allt veta vad det var va? Det var............ Köttbullar och makaroner!! haha delikatess alltså! Nej men skämt åsido, det var faktiskt väldigt gott men det v ar varken länge sedan vi åt det eller någon supermåltid.
Nu sitter jag i soffan och gör typ 5 saker samtidigt! Ganska awesome eller hur!?
Nej, nu ska jag fortsätta plugga alla franska ord till provet imorgon, om jag orkar gå, känner mig nämligen inte så frisk..
Sov gott!
Hahahaha, det kommer några (mindre)fina bilder nedan, kolla på egen risk!
HAHAHAHA!! typ "hej jag har inget liv!!"

Jag älskar min nya dator!!!!!!

Heej på er!!
Nu har jag lite brottom här, Sofia ringde nyss och sa att hon hade glömt maila ut att vi ska ha träning med killarna senare frpn och med nu så några har redan kommit till hallen...
Men ändå vill jag lite snabbt säga att JAG ÄLSKAR MIN NYA DATOR!! Så himla snygg, liten och snabb och bäst! hehe, ja det var väl typ allt jag egentligen ville säga...
Puss
Voìla!

Tävling!

Heeeeeeeeeeej!!

Nu är jag grymt trött efter en helg fullspäckad med gymnastik. I fredags nästan direkt efter skolan blev jag upphämtad av Elin och så åkte vi till Uppsala för att gå på baskursen. (För er som inte vet är det en ledarkurs som ger en basutbildning så att man sen kan utbilda sig vidare.) Vi kom hem typ vid 11. Igår var det dags igen så jag var tvungen att gå upp klockan halv sex för att vi skulle åka bussen som gick halv åtta... Snark säger jag bara, och det var svinkallt, jag trodde jag skulle dö! Kom hem sen vid sju och då var et bara att packa tävlingsgrejer sen gick jag till centrum där jag mötte Amanda. Vi köpte lite godis och sen mötte vi även Natha som vi va med en stund innan vi gick hem till mandis.

Idag har det också vart fullt upp. Klockan åtta skulle vi mötas vid Västerängen för att sen åka till Borlänge och tävla hela dagen. Det gick så jäkla bra, till och med så bra att vi vann!! Wihoooo! Asglada tjejer, blir lite mindre glada tjejer när det visar sig att man inte ens får en madalj......
Jag, Amanda och Natha tröstade i alla fall med att äta på Max på vägen hem, gott!

Nu ska jag gå och mysa med la familia. Ha en superfin kväll!

Puss ♥


Lättroade tjejer!

Glider runt i skolan med Moa

Tjena!!

Nu är det såhär................att jag är så sjukt jäkla trött! Men det gör ingen för vi har ingen engelska så jag kan göra precis vad jag vill tills naturkunskapen börjar vilket är typ 12, så det är ju ganska chill. Tills dess så ska jag njuta av min goda ProViva Active dricka och spåra lite med de andra i klassen. Ha det bra nu så hörs vi när vi hörs!

Puss ♥

Be Strong Girl!

Hej på er!

Gaah, jag blir galen på alla dessa glosor!! Har 28 engelska glosor till imorrn och som vanligt är jag ute i sista sekunden, jag har alltså inte pluggat ett skit på de här orden, ändå har jag haft två veckor på mig.
Förutom det är det inte mycket jag kan klaga på så det är najs.

Jag skrev ju igår att jag skulle åka in till stan med Rebecka, men så blev det inte för hon orkade inte... Vi skulle ha åkt in och kollat på Whitney Port som kom för att lansera sin kollektion tillsammans med BikBok. Jag hade så gärna velat åka och det var nära att jag åkte själv men så kände jag att det skulle se jäkligt mobbat ut om jag stod där helt själv, typ "hej jag är forever alone!"

Nej, nu ska jag fortsätta plugga så kanske jag får några rätt i alla fall. Later! ♥


Take me back to the heat, please!!

"Mod är ofta brist på kunskap, medan feghet i många fall är baserad på god information"

Hejhej! Vilken knäpp dag alltså! Jag vet inte varför den har vart knäpp men det känns bara så... ;) Hur som helst så sitter jag i cafét i min kära skola och pluggar historia. Lite senare ska jag in till stan det blir najs! Nu ska jag fortsätta plugga. Hörs när vi hörs! Hej, vi gillar cola!!!! :))

RSS 2.0