Back in town

Holaa!
 
Nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem inatt faktiskt. Göteborg var himla kul! Jag hann inte se så jättemycket av staden men det jag han se va väldigt fint! Och Liseberg, det var tredje gången jag var där, fortfarande lika kul. Åkte dock inte Atmosfear, nya fritt fall, för jag tyckte den kändes så lame och tråkig, dessutom finns ju en likadan på grönan (fast 30 meter kortare förståss) så jag orkade inte. Nu tror ni säkert att jag inte vågade, men så är det inte. Jag vågar, men jag orkade inte stå i kö i 35 min för att sedan falla i typ 5 sek och sen är det över.... Nej, det är bara slöseri med tid! Däremot åkte jag Kanonen tre gånger, Balder två gånger och en massa andra roligheter.
 
Några bilder från igår: 
Det var soligt hela dagen, så himla skönt! 
 
Idag har jag mest legat i sängen och chillat. Så himla skönt! Jag körde lite styrka på mitt rum också. Nu ska jag gå ut på en promenad med Emelie. Underbaaart! Senare ikväll ska jag och Natha på bio, berättar mer sen. Hörs senare! Puss 
 
P.s. Jag har verkligen ingen aning om varför bilderna blir snea, min dator verkar gilla det.......

25/6 2012

Hej fnissar!

Jag sitter nu i bilen påväg mot Göteborg. Även om vädret kännd luddigt idag är jag väldigt taggad! När vi kommer fram äger vi på restaurang, ska sova på hotell, imorrn går vi på Liseberg och då har Det kommer mamm lovat att vi ska äta på pizza hut som finns där inne! Det kommer bLi kanon det här!!

Nu ska jag ta en tupplur och lyssna på lugn musik. Jag hoppassade ni får en sjukt jäkla bra adag, trots regnet! Puss
 
 
Saknar er mina fina flickor!! 

Underbar helg och kraschade planer

Hej på er!
 
Denna midsommar helg har varit hur bra som helst! I fredags var jag med några vänner - vi grillade och sedan kollade vi fotboll, käkade glass, jordgubbar, maränger, grädde och choikladsås till efterrätt och hade det braaaa ända in på sena natten. Igår satt jag, Emelie och Natha ute på altanen hos N. från typ 8 på kvällen till 3 på natten och bara pratade och mös. Massa godsaker som marschmallows, choklad, kex och lite annat. GOTT VAR DET MINA KÄRA VÄNNER!! Men nu är det söndag och nu är det slut på onyttigheter.
 
Imorgon är det meningen att jag och min familj ska åka till Göteborg och Liseberg men vädret är inte direkt på vår sida (det ska SPÖregna och blåsa upp mot 15 m/sek!!!!!) så jag vet inte riktigt hur det blir med den saken... 
 
Nej dags att ta tag i dagen kanske. Sitter fortfarande i pyjamas och är helt ofixad - och klockan är snart 15.00 liksom! ;) Jag hoppas i alla fall att alla har haft en superbra helg och att kommande vecka fortsätter lika bra!
 
 
 

16/6 - En dag för bröllop

Hej!

Kom precis in på hotellrummet efter en hel kväll med vigsel, supergod trerätters-middag och sedan trevligt prat med de andra gästerna på dagens bröllop. Det var väldigt fint och trevligt alltihop!
Nu är jag grymt trött och ska bara tvätta bort smiknet och borsta tänderna sen blir det att dejta kudden. Jag hoppas att ni haft en lika bra dag som jag haft. Puss på er! ♥

En dag på stan

Godkväll!

Hur har dagen varit? Min har vart jättebra och mysig. Den började med att jag och Natha bara skulle gå ut och gå en promenad men bestämde sedan att vi skulle åka till stan och bara chilla för att det var så fint väder. När vi väl kom dit slutade det med att det blev shopping för min del. Jag kom hem med ett par jeans från SALT, en tröja från Hollister och en kjol och lite småsaker från H&M. NAJS!! Såg ni matchen förresten?? Bra spel av Sverige, dock räckte det inte till någon vinst och nu är chansen väldigt liten att vi går vidare i EM. Så typiskt när dom faktiskt gjorde ne bra match. Meen, det är bara att hålla huvudet högt och se framåt!
Juste, igår firade jag min födelsedag med några vänner. Det blev först middag hemma hos mig och sedan drog vi till Aborreberget där vi spenderade resten av kvällen. Jag kom hem runt två och då var jag så trött att jag somnade på en gång.
Nu måste jag gå och lägga mig tror jag. Imorgon är det bröllop och det vore ju väldigt tråkigt om jag skulle råka somna under vigseln eller kanske till och med under middagen... ;)
Vi hörs när vi hörs kära vänner! Puss på er! ♥
SÅ SNYGGGGG!!!!!


6/6 - Sveriges nationaldag

Hej fina ni!

Idag är det Sveriges nationaldag och tack gode Gud att det inte regnar! Vädret är inte på topp men det är lite sol då och då och det är hyffsat varmt - till och med så varmt att jag har klänning på mig idag, dagen till ära. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har väl några småplaner men inget som är helt bestämt än. Jag hoppas att ni får en superbra dag, det är ni värda allihop! Puss och kram! ♥
Så här ser jag ut idag. Klänning från H&M, skärp från Gina Tricot, armbandet är en gammal present.

5/6-2012

Hejhej hemskt mycket hej!

Hur mår ni? Jag mår bra. Jag blev klar och skickade in EU-arbetet vid halv 7 och skickade då in det, så himla skönt!! Efter det gick jag ut på en promenad med Bella. Vi har inte träffats på hur länge som helst känns det som så det var himla roligt dessutom var det väldigt skönt att få komma ut och bara tänka på annat än skolan för en stund. Efter promenixen var det middag och sen dusch och nu ligger jag i sängen och har jättetråkigt och vet inte vart jag ska ta vägen. Kul liksom, när man väl kan göra något på en vardag (det är ju nationaldag imorrn = ledig!) så har jag inget att göra... Jaja, jag är ändå så trött så jag hade inte orkat göra något. Ha det bäst kära vänner, vad ni än gör! (Kom bara ihåg att ta det lugnt och gör inget som jag inte skulle ha gjort!)

Hej, jag har inget liv därför att jag måste plugga.....

Hehehej!

Ja, rubriken stämmer faktiskt därför att just nu är det så sjukt mycket i skolan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag skulle verkligen behöva en paus just nu men den pausen kommer inte komma förns om en vecka... Då är det sommarlov och då ska jag verkligen leva liveeet!
Just nu sitter jag i skolan med några vänner och pluggar. Vi har egentligen redan slutat men eftersom att vi är så duktiga (eller?) så stannar vi kvar en stund. Nej, nu måste jag verkligen jobba. Uppsatsen ska in ikväll senast 23:59 och jag har en hel del kvar att skriva. ÄLSKAR LIVET! Ha det gött kära vänner. Hörs när livet är åter... Puss så länge! ♥
Me and Maria, right now!

RSS 2.0