Maaaaat

 
Bara för att jag tänkte att ni skulle få se vilken underbart god måltid jag åt. Tack mamma för att du lagar för mycket mat så att det finns rester! <33 

If you love me, then let it be beautiful

Hej!
 
Ja hörrni, nu är jag inne på min fjärde dag hemma. Jag mår bättre, det gör jag, men det är alltid bra att vara hemma en dag extra för säkerhetsskull. Som tur är har jag rätt mycket energi nu i alla fall så jag orkar jag saker. Till exempel så städade jag mitt rum imorse. Efter var jag sjukt trött och till och med lite svettig men det är okej! Jag kan då säga att det var värt det i alla fall. Att få bort allt från golvet (ja, mamma, jag har faktiskt ett golv, tro't eller ej!) och att byta sängkläder - så underbar känsla! 
 
Nu, ska jag gå och äta lite lunch. Jag trodde att jag mådde illa (igen) och tänkte "åh nej, inte mer illamående..." men sen kom jag på att det nog beror på att jag är hungrig. Vilken tur att det finns god mat i kylen. Pasta med champinjon-, baconsås och soltorkade tomater, SÅ himla gott!!! See ya later! ♥

20 november 2012

Tjeeenareee!
 
Det blev ännu en dag hemma i sängen för mig. Jag har ingen energi och mår hela tiden illa och har ont i huvudet. Ingenting är annorlunda från igår. Det blir varken bättre eller sämre. Det är i och för sig är ganska skönt att det inte blir sämre men det kan gärna få bli bättre någon gång. 
 
Jag tror att jag ska kolla på en film nu... Eller så orkar jag inte det och bara sover direkt istället. Nä, det är mycket mysigare att somna till film. Ska se om jag kan få i mig något att äta också. Åh, vad jag älskar att vara sjuk!! <3<3<3 Förhoppningsvis är jag tillbaka snart igen. Jag hoppas verkligen att ni får hålla er friska! *Lyckospark*
 
En instagrambild från förra veckan. 

Teneriffa i februari

Godmorgon! 
 
Nu är det äntligen bokat och klart. Jag åker till Teneriffa på sportlovet med mamma och William. Vi ska åka till staden Playa de las Americas som ligger på södra Teneriffa. Åh, vad jag längtar! Det ska bli så skönt att komma bort från allt ett litet tag - framför allt kylan. Om 89 dagar åker vi. LYCKORUS!!! 
 
Till något lite mindre roligt, idag är jag hemma för att jag inte alls mår bra. Jag mår illa, har ont i huvudet och känner mig varm och ifall det är kräksjukan vill jag inte smitta någon. Förhoppningsvis går det över snart, det är ju RC2 (rikscupen nivå 2) i helgen och det kan jag ju inte missa! 
 
Nu ska jag försöka vila lite. Ha en jättebra dag och tvätta händerna ordentligt hela tiden och ät massa C-vitaminer så att ni inte blir sjuka. 
 
Lite bilder på hotellet och staden vi ska till:

Det ser så himla mysigt ut! Åh, jag dör av längtan!

This is so good

Hej på er!
 
Jäklar vd den här veckan har gått snabbt. Känns som att det nyss var fredag!? Det är i alla fall skönt att få lite helg. I onsdags hade jag utvecklingssamtal och det gick bättre än förväntat. Jag hade väldigt lite frånvaro, vilket är väldigt positivt jämfört med förra året då jag var borta typ hela tiden. Jag låg även bra till i alla kurser, vissa bättre och andra lite sämre men jag är ändå nöjd. Det känns lite som att jag är back on track! Annars har det inte hänt så jätte mycket den här veckan. Vi har haft massa 9:or på besök varje dag och de har varit med på lektioner för att få se hur vi jobbar och få känna på lite hur det är på gymnasiet.
 
Förutom skolan har jag bara tränat tisdag och torsdag och såklart kollade jag på Sverige-Engeland matchen i onsdags. Ni såg den väll? Vilka mål alltså! Zlatan är från och med nu min nya gud. Självklart var det inte bara han som jobbade, alla i svenska laget var sjukt duktiga men med tanke på att det bara var en man som gjorde alla fyra (4 mål mot England!!) mål måste han ju hyllas! 
 
Såååå snyggt verkligen!! 
 
Nu, bara för att jag är en sådan pluggis ska jag sätta mig och plugga lite matte. Jag VET att det är fredag men jag har inget bättre för mig så varför inte ta tag i livet liksom? Hoppas ni får en bra kväll! ♥

Feeling so young, so high

Heej!
 
Nu sitter jag hungrig men nöjd i soffan. Jag har skrivit klart inlämningen jag pratade om tidigare, så himla skönt att ha det gjort. Då var det bara att ta det lugnt och vänta på mat. Det blir kyckling till middag också, gör inte mig något. Jag älskar seriöst kyckling!! Så himla gott!! Okej, jag älskar typ all mat (utan dig (mat) inget mig typ. Mat är mitt liv<3<3<3<3<3). Ni tror säkert att jag överdriver men seriöst, hur skulle man klara sig utan det? Tänk till exempel när man är fett uttråkad och så bara går man till kylen och tar något och så har man både en vän och något att göra för ett tag. Eller när man är grymt deppig (som på gråa, trista och regniga höstdagar) och så hittar man lite choklad i skafferiet och så är alla problem lösta. Hur UNDERBART är det inte?? 
 
Bara för att fortsätta visa för er hur mycket jag älskar att äta tänker jag berätta att efter den lilla pluggstunden jag och mina vänner hade idag gick vi till Ica och handlade lite fika och sedan åkte vi buss (ja vi är lata och orkar inte gå!) till Moa där vi åt massa. Så himla mysigt och en grym start på helgen! Visst blir ni sugna på mat nu? Det blir jag i alla fall. Vilken tur att min mamma har börjat med middagen dårå, och ännu mer tur att jag har en mamma som kan göra den åt mig så jag slipper anstränga mig. Älska livet! ♥ 
 
Ha det bra hörrni! Puss
 
Var det någon som sa go'fika?

Don't judge me, you'll get it wrong

Hej på er!
 
Äntligen fredag och jag har slutat, något tidigare än vanligt men det gör inte mig något. Det var asgod lunch - kyckling i currysås med ris (matorgasm typ) och nu sitter jag med mina vänner i biblioteket och ska skriva på ett arbete i kommunikation. 
 
Ikväll kommer det bli en lugn kväll för att imorgon ska jag på tävling i Järfälla och dömma. Jag måste säga att jag inte är så taggad, ska vara där typ 7 på morgonen vilket betyder att klockan kommer ringa typ halv 5. FAN VA SOFT MED LÖRDAG OCH SOVMORGON, ELLER HUR!?!!?! Aaa, synd att det inte kommer hända för mig dåråå. 
 
Nu - plugg. Hörs sen! ♥
 
 

The luckiest girl on the planet

Hej kära vänner!
 
Tisdag igen och det innebär att det var Portkod1321 på Svt play (OMG säger jag bara!) och om 40 minuter är det dags att röra sig mot träningen.
 
Förövrigt känner jag mig lagom stressad med allt plugg jag måste hinna med, träningar, tävlingar, kompisar och ja diverse saker. Hur sjutton ska jag få tid med allt? Samma fråga varje vecka och på något sätt lyckas jag alltid hitta en lösning, bättre eller sämre, vilket som det är i alla fall en lösning. Nu blir det lite svenska plugg. Lateer!
 
Kom på att jag har glömt visa min nya vinterjacka så här kommer en bild!
 

Portkod 1321

Hejhej!
 
Jag sitter i soffan och försöker skriva samhällsarbetet men det går så himla segt! Det är så sjukt tråkigt att jag inte orkar. Istället tänker jag berätta om serien Portkod 1321 som går på SvTplay varje tisdag kl. 17. Så himla bra verkligen! Längtar till nästa vecka på nästa avsnitt visas. Det enda dåliga är att varje avsnitt bara är ca 11 min.... Den är i 10 delar och nästa vecka är femte avsnittet. En till bra sak är att när serien är slut (buhu, vill inte!) är det typ bara en vecka kvar till jullovet. Det blir typ som en julkalender fast med nedräkning fram till lovet. 
 
Nu måste jag fortsätta plugga. Ha en bra dag! 

 

RSS 2.0