Alla dricker glögg nu!!

Bon jour mes copains! Comment vous êtes? Hehe bra franska jag har! Jag vet inte ens om det är rätt. Anyway, jag har faktiskt ingenting att säga. Egentligen vet jag inte varför jag skriver nu men nu blev det så. Nu blir det plugg sen träning. Au revoir! ♥
Bästa jullåten!

What doesn´t kill you makes you stronger

Heeej folket!
Jag älskar matteprov! Helst seriöst, så sjukt underbart!! Hehe, skoja! Allvarligt hur mycket man än har förberett sig så går det åt skogen när man väl sitter där och ska skriva. Jag fattar inte grejen? Det är verkligen stört.
Eeh, ja, som ni kanske förstod (eller inte) så har jag haft matteprov idag. Det kändes inte som att det gick speciellt bra. Väldigt konstigt eftersom att det gick bra när jag gjorde läxorna till kapitlet. Meeen, det är ju inte försent att ändra något än eller hur. Förövrigt har det var en himla bra dag. Sovmorgon till tio och slutade tidigt. Ikväll blir det träning så om ni behöver mig vet ni var jag befinner mig.
Hörs sen! ♥

Do what makes you happy, be with who makes you smile. Laugh as much as you breath and love as long as you live

Tjena!
Allt bra? Jag känner mig glad idag, kanske för att min första lektion var klockan 12:15 eller kanske för att jag köpte ett par (välbehövliga) byxor idag? Hur som helst så känns det väldigt bra och dagen har gått väldigt snabbt tycker jag.  Nu ska jag sova min skönhetssömn.  Sov gott ni också! ♥

Glad första advent

Godmorgon!
Jag kan verkligen inte fatta att det redan är första advent!?! Det är helt stört vad tiden går fort! Men det är mysigt så klart. Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och senare idag ska vi julpynta, baka lussebullar och sen ikväll ska vi äta dem och dricka glögg. Nu saknas bara lite snö sen är allt perfect! Jag hoppas att ni får en superbra dag! ♥

Sten Sture den äldre

Hejhejhejhej!
Fett oskön dag idag alltså! Jag vaknade FETT sent, hade inte laddat mobilen under natten så den är död, har heller inte laddat datan så den är snart död. Var hos skolsyster under mattelektionen och det var ju inte det trevligastejag gjort... Men, det är bara en lektion kvar och det är fredag, ikväll ska jag vara med Nathalie och det kommer bli super! Vi hörs sen mina vänner! ♥

Photobooth gör min dag!!

Hejhej!
Jag tänker inte skriva mycket för jag har egentligen ingen lust med det. Så istället lägger jag upp några bilder med mina fina vänner!
Vart tog mitt huvud vägen??
Om det är någon som inte ens har dragit på mungiporna nu så måste jag be den att sänka humornivån lite!!
haha puss ♥

21/11-11


Godmorgon!
Nu är det alldeles strax dax att gå till skolan men tänkte skriva lite snabbt först. Idag är det muntlig redovisning på debattartikeln jag skrev förut. Problemet är att jag har inte alls förberett mig så vi får se hur det går. Önska mig lycka till! Nej, nu måste jag gå. Ha en bra dag! ♥

End of time

Hej!
Då var ännu en helg över. Den här har verkligen bara varit en slappar helg, skit skönt verkligen. Igårkväll var filmkväll med några roliga personer. Inte för att jag kollade speciellt mycket på filmen (sov nästan hela) men det var trevligt innan i alla fall. Idag sov jag till fyra (hehe oops!) sen pluggade jag matte i typ tre timmar, grymt eller hur?! Nu är det dags för dejt, en dejt med kudden. Hörs imorgon!
Förra fredagen med Emelie. Jag säger bara en sak: HAHAHAHAHA!!

Everything happens for a reason, right? What is your?

Tjena!
Ända sen jag kom hem från skolan har jag legat i sängen och kollat på Gossip Girl så nu är hela första säsongen avklarad. Håller för tillfället på att ladda ner andra säsongen. Okej, nu låter det som att jag är värta nörden men den serien är så himla bra och jag har aldrig sett den från början så därför gör jag det nu. Jag måste också medge att jag grät lite grann i de två eller tre sista avsnitten, vad allt kan bli fel!
Förresten jag ljög lite, jag har inte bara nötat serien, jag har faktiskt ätit en god middag med min familj och hjälpt till att plocka undan och in i diskmaskinen. Mamma borde vara stolt över att ha en sån hjälpsam dotter! ;)
41% är nu klart av nedladdningen, bara de sista 59 kvar... Ha en bra fredag! ♥

Trötter

Hola!
Jag är verkligen stört trött idag så jag orkar egentligen inte skriva något men så tänkte jag att det kunde vara schysst med ett litet inlägg. Eller vad säger ni? I alla fall så har dagen varit väldigt bra. Har haft kulT med mina vänner, som alltid.
Nej, nu ska jag kolla mailen (oj, det där lät väldigt vuxet!) och sen ta en p-nap. Hörs sen! ♥

I´m sexy and I know it!

Tjo!
Det har varit lite dött här på bloggen de senaste dagarna, I know, men ja så blir det ibland. Det har i alla fall inte hänt så mycket, har varit i skolan och sen trampat vidare till olika träningar och sen sovit, typ. För ungefär 15 minuter sedan skickade jag min debattartikel till svenskläraren så nu väntar jag med spänning på hur det har gått.
Nu ska jag kolla på GG (gossip girl för er som inte förstod), jag har laddat ner hela första säsongen.
Så små, men fortfarnade lika schnygga (förutom chuck!), hehe

Your body is a wonderland

Tjena mors!
Idag har verkligen varit en slappar dag! Det enda jag har gjort är att kolla på filmer och tv-serier. Men det är skönt och det var verkligen välbehövligt. Imorgon är det tävling med mixlaget och jag är väldigt taggad!! Nu hoppas jag bara att de tävlande också är taggade! Efter tävlingen ska jag vidare på middag hos Mårtens brorsa, trevligt trevligt.
Nej, nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Klockan är ställd på 05.45 och då vill jag vara pigg!
Sov gott! ♥

Black Swan

Godmorgon!
Jag har precis kollat på Black Swan och shit vad den var bra! Skulle nästan kunna se den en gång till nu på en gång, men det tänker jag inte göra. för övrigt fick jag frukost på sängen imorse, mamma kom in med nybakta scones med marmelad och ost och en kopp te. Så gott!
Vad ska ni göra idag då? Jag skulle vilja åka till Uppsala och kolla på NM (Nord Mästerskapet) i gymnastik, men tror inte jag får eftersom jag låter som jag gör plus att jag skulle antagligen inte orka.. Lite synd för det hade varit väldigt kul! Meeeeen, imorgon är det tävling med mixen så får vila upp mig tills dess.
Hoppas alla får en bra dag!


It´s all about perfection

Videoinlägg

Hej! Här kommer en video som jag har försökt ganska länge att få upp på youtube så att jag kan lägga upp den här. I alla fall så är det ytterst oseriöst (förutom rösten för jag låter sådär på riktigt just nu för att jag är hes!) + att man hör Emelie som tur dör av garvpå sidan.. Jaja, ni märker själva!
Som sagt.......
Nu säger jag godnatt! See ya!

I väntan på Emelie...

.... så sitter jag i cafét i skolan. Det är verkligen skönt att jag sitter ensam (okej det där lät völdigt taskigt, jag gillar mina kompisar men då typ måste jag prata!) för att slippa prata. Min röst blir typ bara sämre och sämre ju mer jag pratar, vilket i och för sig bara låter mer och mer roligt men det är sjukt jobbigt! Hur som helst ska jag vara med Emelie idag, ska lära henne dansen till uppvisningen och sen ska vi typ bara chilla.
Hoppas ni får en asbra fredag! Puss och kram skumbanan! haha ;)
Underbar klass!

Pallar inte vara sjuk!!!

Hej på er!
Åh, vad jag inte orkar med att vara sjuk just nu. Särskilt när det inte är tillräckligt för att vara hemma så att man kan vila upp sig så att det kan gå över någon gång. Men men, what to do?
Annars har dagen varit bra. Skrattade verkligen för mycket på engelskan och rätt mycket på samhällen också, det gick verkligen inte att sluta! Efter skolan satt jag och Vendis kvar till strax efter fyra, då vill jag påpeka att vi slutade kvart över ett! Vi satt och skrev en debattartikel i svenskan. Självklart satt vi inte och skrev tre timmar i sträck men ändå.
Nu ska jag göra mig en kopp te så att värken i halsen kanske blir i alla fall lite mildare. Jag hoppas verkligen att ni slipper denna höstförkylning!! Det är så sjukt jobbigt! Ha det bra! ♥

Bild till förra inlägget.....

Hahaha lite komiskt att jag och Moa såg nästan likadana ut idag, helt oplanerat - ja, faktiskt! ;)

They can´t order me to stop dreaming

Godkvällens!
Nu är jag inte arg längre så nu kanske det blir lite roligare att läsa. men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite och så kom jag inte på något annat ställe än här på bloggen så det var så det fick bli.
Jag joggade sen jag ner till träningen, vilket inte var bra för jag började må illa.. Kan det vara för att jag är sjuk, typ? Där satt jag och tittade i hela två timmar förutom när det var dags att träna på dansen till uppvisningen då kunde jag inte låta bli att vara med.
Nu är det dags för lite sömn. Godnatt! ♥
(En bild till det här inlägget kommer om en liten liten stund, datan vill inte sammarbeta med min mobil......)

AAAAARRRGGGG!

Asså ibland vill jag bara ...... min lillebror! Kan han inte bara fatta att jag sitter och pluggar? kan han inte bara fatta att man inte håller på med fotbollar inomhus särskilt inte att man sparkar den mot väggen och fönstret? kan han inte fatta att man plockar undan efter sig? och kan han inte bara fatta att han inte kan hålla på och spela fotboll och göra "målvaktsräddningar" i soffan och hoppa runt som men jävla elefant i hela huset?! snart kommer jag fan lacka och då blir det inte roligt vill jag lova! Tur att ni inte behöver vara här då! och ännu mer tur är att jag snart kan gå till hallen för att träna. Även fat jag har ont i halsen, men jag tänker allvarligt inte sitta här länge till..... Gaaaah, blir galen!
Nu ska jag göra lite käk och sen gå. Ha det bra! ♥

Ansiktsmask

Hello again!
Shit va uppvisningsdansen kommer bli bra! Vi hann kanske inte så jättemycket men så långt som vi kom var skitbra. Nu sitter jag och kopplar av med en skön ansiktsmask (som dessutom luktar som mogna, söta och alldeles perfekta jordgubbar, mmmh, tänk om det ändå var sommar...). Det är så himla skönt och uppfriskande, även killar borde faktiskt testa!
Nej, nu måste jag gå och skölja bort den. Jag hoppas verkligen att min hud känns "återfuktad och balanserad" nu, hehe. Sov sött hörni! ♥

Get your ass back home

Hejhej!
Tänker bara skriva lite snabbt för jag måste verkligen plugga! Just nu har jag fyra läxor varav tre är till imorgon, så det känns ju lagom kul liksom.. Men jag ska i alla fall börja med samhällskunskapen nu och se hur långt jag hinner innan dansen. Men det är ju två timmar kvar tills den börjar så det borde inte vara några problem. Later! ♥
Så hiiiiimla bra!!

Back to school

Tjosan!
Sovit gott? Det hoppas jag verkligen, för idag är det ju som alla (förhoppningsvis) vet dags för skola igen. Eller jobb om man har det så. Det har vart riktigt skönt med lov, även fast jag tyvärr inte fick något riktigt lov men dock så var det skönt att slippa känna den där skolpressen. Nu är det i alla fall snart dags för mig att gå (om typ sisådär 35 minuter....) så det är bäst att jag sätter fart med kletet i ansiktet. Hoppas ni får en bra dag allihopa!  Puss ♥

Nattinlägg

Tjo! Kom hem från fina Vendela för en liten stund sen. det var jättekul med god mat och mycket dans, väldigt mycket dans! Vet inte riktigt hur mpnga vi var men kul var det i alla fall. Jaja, nu ska jag surfa lite här på internätet och sen sova. Godnatt!! ♥
En bild från kvällen med Snygg-Julia

You can say you´re sorry but I don´t care

Tjena! Gud vad underbart det var att få sova tills jag vaknade av mig själv och att sen kunna ligga kvar i sängen och bara blunda. Hade nästan glömt bort hur det känns. Nej, inte riktigt men.. I alla fall, ikväll ska jag hem till Vendela på tjejmiddag, ska bli super kul! Innan det ska jag vara med Emelie. Den här dagen kommer bli grym!
Nu är det dags att börja fixa mig. Egentligen borde jag plugga lite också, men det kan jag göra imorgon. Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer ha! Puss ♥

Så sjukt bra!!

Från och med nu är Moa Lignell min nya idol! Så sjukt duktig! Älskar hennes röst! (Herre vad många utropstecken det blev, men det behövs i detta tillfälle!!) Om ni missade när hon sjöng ikväll så lyssna och njuuut här och nu.
Med det sagt så vill jag säga godnatt. Det blir en tidig kväll men jag är sjukt trött. Det ska bli så himla  skönt att få sova ut imorgon, lovley! Puss ♥

Äntligen ledig!!!

Heej!
Nu är jag äntligen ledig som alla andra. Känns så jäkla skönt att ha det gjort. Däremot tar det emot lite att behöva gå upp till skolan på måndag men det är ju 2 1/2 dag kvar så det är luugnt!
Vad händer ikväll då? Jag vill hitta på något men vet inte vad, så antagligen blir det en lugn fredag. Ändå ganska najs. Jaja, nu ska jag fortsätta äta min lunch. Puss hej leverpastej ♥

When nothing goes right, go left!

Hallelåja! Hur står det till? Här är det bara fint. Är sjukt trött bara + att jag typ hostar damm för att det är så jäkla smutsigt i tvättstugorna och så måste jag stå där och andas in allt hela dagarna! Det är inte direkt mitt dröm jobb om man säger så.. MEN, imorgon är det sista dagen! Wohooo! Känns så jäkla bra! Dessutom slutar vi klockan ett. Då ska jag hem och sova!! Sen får vi se vad som händer. Ha en asbra kväll kära vänner! Hörs imorgon! ♥

"Smile! he will be jealous that you are happy without him"

Hallå där!
Hur mås det? Ganska skönt med lov antar jag?
Idag har verkligen varit den värsta dagen på jobbet! Jag har vart så fruktansvärt trött och det har gått overkligt sakta. Men, jag och Emelie fick sluta en timme tidigare för att vi inte hade något att göra och vi var tillbaka i "holken". Asskönt!
Juste, igår var jag ju och klippte mig. Så himla skönt verkligen!! Så nu har man typ drygt 5 cm kortare hår vilket känns trist, men gud va skönt det är att det slitna är borta.
Nej nu ska jag fortsätta med städningen. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag i mitt rum! Ha det gött! ♥
Nå, vad tycker ni? :)