"If everyone was like you the world would be a better place."

Tjena!

Då har ännu en dag gått, shit, dagarna går verkligen hur snabbt som helst. Ganska knäppt hur det kan gå från att när man är liten tycka att tiden går hur långsamt som helst - en minut kändes ju typ som en timme - och nu känns en minut som en sekund.. Inte riktigt så kanske men ni fattar grejen?! Nu är det i alla fall dags för mig att sova. Bara två dagar kvar nu och sen är det helg och kryssning för min del. Ska bli wonderwal!! Hörs i morgon. Godnatt ♥

I wanna wake up with you next to me, will you be there?

Hej alla glada!
Nu har jag skrivit klart till redovisningen imorgon, så då är det väl bara dags att börja öva in det också.
Dagen idag har varit förhållandevis bra. Tack till mina fina vänner som har hjälpt mig med diverse saker som till exempel att bära mina böcker då jag är lite handikappad. HAHA juste, min brorsa kom in till vardagsrummet och hade fixat håret så att det stod rakt upp (inget skämt nu!) och jag höll på dö av garv för det såg verkligen hur kul ut som helst!! Dock fick jag inte ta kort på honom, det hade varit guldvärt men nej...
Ha en fin eftermiddag/kväll! ♥

Konsumentlagen gäller, konsumentlagen gäller inte....

Hej!

Just nu håller jag på att läsa om konsumentköplagen som ska redovisas på torsdag. Det känns väldigt skönt att ha något att göra för jag har bara legat i sängen hela dagen! Stannade hemma idag pga min fot. För dom som inte redan vet kan jag berätta att jag ramlade på idrotten igår och stukade min fot (samma som för ungefär en månad sedan!!) så var tvungen att åka till akuten för att kolla att det inte hade blivit en spricka eller något. Tur i oturen var det bara en stukning, men jag kommer inte få träna på typ en månad i alla fall inte något då jag måste använda foten. Lagom kul liksom då den nästan hade läkt helt klart efter förra gången men sådant är livet och det är bara att bita ihop och ta det lugnt så det inte blir värre.
Nu ska jag fortsätta jobba! Puss ♥


Snart måndag igen..

.. Shit vad veckorna går snabbt alltså! Snart är det ju påsklov och sen är det bara några veckor kvar till sommarlovet! Längtar som en tok!! Idag har jag i alla fall bara tagit det lugnt, pluggat lite matte, gått en promenad och tränat. Lagom skönt söndagschill sådär. I morgon är det skola igen och jag längtar lite. Det är så himla härligt efter ett lov att komma tillbaka till rutinerna och särskilt vännerna. Vi har så himla roligt i skolan och mina vänner förgyller mina dagar. Nu ska jag läsa i boken som vi har i läxa. Det är så himlans jättekul att den ska vara klar i morgon, att jag har läst typ max 50 sidor och att den är si sådär 515 sidor lång..... -.- men det löser sig, jag klarar det här på ett eller annat sätt! Nu köttar vi mange!!! Heheh sov gott så hörs vi i nästa liv för jag kommer dö om jag ska läsa 460 sidor ikväll. 


Åh, så härligt med en liten lässtund....

En dag på stan

Hejsan alla glada!
Idag har varit en himlans mysig dag på stan (Stockholm C) med min lillebror. Vi köpte en himla massa saker! men typ inget var till mig, förutom två tröjor och ett armband. Nöjda som få kom vi hem efter några timmar och til middag var det lasagne. GOTT!! Nu är det filmdags. Ha en grym kväll! 



You remind me of a star

Tjo guzzar!
Haha asså Big Brother, vilket skämt! Kollade på första avsnittet precis på datan och vad ska man säga.. Hon Hannah V är ju helt slut i huvudet och han som kom in med kostym, vilken butterkaka!
Tidigare idag har jag varit med Natha. Det var väldigt länge sedan vi sågs, förutom i gympahallen men. Vi gjorde inte så mycket förutom att typ gå runt och kolla på kläder och prata. Trevligt var det i alla fall. Nu är det nog snart middag. Hoppas det blir något gott. Ha en himlans fin kväll allihopa! Puss 

Mod är att bemästra rädsla, inte avsaknad av den

Hej!

Egentligen skulle jag jobba denna vecka men för att jag inte kunde jobba idag så kan jag inte jobba på hela veckan. Redan i går kände jag att jag inte mådde så bra och det fortsatte i morse så jag sa att jag inte kunde jobba.. Men nu har jag tid att ta det lugnt och bara vila vilket kan vara ganska välbehövligt! Idag har jag städat mitt rum eller jag dammsög golvet och bäddade sängen. Plockade även undan i köket och städade toan som mamma bad mig göra igår. Mer än så har jag inte orkat göra. Hoppas er dag har vart mer händelserik än min. Resten av denna måndag ska jag fortsätta att bara ta det lugnt. Peace out! 



Äckligt.


I like to move it move it

Hejhej!
Nu är det äntligen lov! Yeey! och vad kan man fira det bättre med än att sitta och plugga? Haha, japp, det är faktiskt vad jag gör just nu. Men jag känner att det är skönt att få det bortgjort innan jag tar lov på riktigt för då kommer det bara bli kaos, i promise! Det är naturkunskap som jag roar mig med. Och nej kära klasskamrater, vi har ingen läxa i det, det är bara jag som inte har hunnit skriva om min uppstats än för att det har varit så mycket annat.
Ikväll blir det filmmys med Bella och Shannon. Härligt grappar!! Nu ska jag fortsätta. Ha en superbra fredag! 

Håll tjejen du gillar i handen inte på rumpan

Jag är så sjukt trött på att plugga just nu! När jag verkligen sitter och försöker glider mina tankar bara iväg på annat och då tappar jag bort mig och måste börja om från början. Börjar nästan tro att jag har koncentrationssvårigheter? Nej jag vet inte men det vore inte helt omöjligt. Hur som helst har jag i alla fall pluggat så gott det går till historiaprovet i morgon. Om ungefär en timme är det dags att gå ner till Västerängen för att träna trupp gul med Emelie. Sen ska jag hem och plugga igen. Snart lov. Bara två dagar kvar!! Underbart skönt ska det bli! Nu ska jag läsa en sida och sedan byta om för trääääning. Puss så länge! 


Hahaha!! Btw, det var brandlarm i skolan idag, dock ingen brand.

Underbara snö........

... eller? Höll på komma försent tack vare den! Visst är det mysigt men nu räcker det tycler jag.
Nu har jag i alla fall naturkunskap, wihoo! Måste kanske lyssna nu innan Roland lackar fullständigt, hehe. Puss

It´s a mystery why I can´t stop thinking of you, a mystery how everything circles around you in my head

Hola!
Hur står det till? Här är allt skitbra! Funderar på att gå ut och springa, men känner att jag är lite för hungrig för det och efter maten kommer det bli försent.... Men kanske mer värt att ta slut på den mat man har i magen än att bara ligga i sängen och vänta på ännu mer? JA, det låter mycket smart. Så nu blir det att ta på träningskläderna. Snabba beslut är de bästa besluten ( i alla fall det här ). Puss 


SÅ HET ATT MAN DÖÖR!

In school

God morgon!

Jag sitter just nu i cafét i skolan och ska alldeles snart gå till första lektionen. Det är svenska och vi ska skriva en filmanalys. OJ, klocksn var mer än jag trodde, måste gå. Tjing!

Baristas

Tjenare bloggen!

Uppdateringen just nu är ju verkligen inte på topp men så kan det bli ibland. Jag har inte så mycket att skriva om och dessutom så har jag ingen större lust att blogga just nu. Men tänkte i alla fall berätta att jag alldeles nyss läste ut en bok, Baristas - första boken av Denise Rudberg, den var sjukt bra! Nu vill jag gå ner till biblioteket och låna nästa haha men det tänker jag inte göra för nu ska jag skriva om min naturkunskapsuppsats. Fick ju 38% träffar på hela texten (vilket är väldigt konstigt med tanke på att jag skrev om från den fakta jag hade hittat...) så nu måste jag göra om hela.
Ikväll ska jag antagligen vara med Emelie och vi ska nog inte göra så mycket annat än att sitta och titta på melo. Det blir kul. Ha en finfin lördag så hörs vi när vi hörs! Puss 



Failure is not defeat until you stop trying

Hejhej!
Romme igår var hur kul som helst! Det var verkligen värt att gå upp 04.40 för att sedan få åka skidor heeeeela dagen. Jag gjorde dessutom debut i svarta backar. Har aldrig vågat förut men eftersom ganska många av kompisarna åkte där så kände jag att jag inte kan vara värsta mesen och inte åka. Och det bästa, det var att det inte ens var läskigt! Idag var dock mindre kul. Kom inte upp ur sängen före 5 i halv 8 och måste gå senast 5 i, så ni kan ju tänka er paniken jag fick.
Nu är det dags att bädda sängen och sedan kanske det vore bra om jag pluggade lite engelska, har prov i morgon och jag har inte läst någonting, vet knappt vad jag har prov på.... Bäst att sätta fart med andra ord.
Min nya snygga och skitsköna tröja från BikBok, älskar den!

Nattinlägg

Tjolahopp!

Nu ligger jag i min varma sköna säng, efter att ha gott hem i den kalla natten från Emelie. Vi kollade på Melodifestivalen tillsammans och shit vad vi skrattade! Till exempel skrattade vi åt när Loreen gick som en krabba alldeles i början av låten. HAHA dog verkligen åt det! Det var i alla fall helt rätt låtar som gick vidare till finalen tycker jag. Alla andra låtar var i det närmaste bara skit.
Nu är det dags att sova. I morgon ska jag vara vikarie för Emelie på gympan så kan inte sova till typ 12, då kommer jag försova mig, *sadface*!!! ;) Sov gott kära vänner. 

Godermorgon, godermorgon både herre och fru!

Vet inte varför jag har en jullåt på hjärnan men ganska bra är den ju!
Jag vaknade jättetidigt idag och trodde att jag hade försovit mig till skolan, men sen kom jag på att det är lördag och då somnade jag om igen, skööönt!
Igår var en trevlig liten dag. Skolan gick snabbt och bra, slutade kvart över 11 och gick sedan till second hand butiken med Shannon. Hittade en ascool gammal kappa som kostade typ 50 spänn och några gammla jeans som vi tänkte klippa sönder till shorts. Dock blev det inget köp. Sen gick jag hem till Amanda och vi chillade och fixade oss inför kvällen. Då var det nämligen dags för att åka in till stan för att äta god middag för att fira att vår fina vän Rebecka har fyllt 18 vintrar! Vi hade tänkt Vapiano i Gamla stan men man var tvungen att vara 18 för att få komma in efter 6 på kvällen....-.- Så vi ändrade planen och gick till Pizza Hut i stället. Gott det med plus att det satt ett gäng på fem söta killar i bordet bredvid, great! Efter maten åkte vi hem till Bålsta igen och träffade våra killkompisar. Kvällen slutade hemma hos mig med film.
Nu ska jag städa mitt überstökiga rum så ciao i miei amici ! 


Congrats my beautiful friend! It´s a little bit late but I love you anyway! 

RSS 2.0