I Wanna Go Crazy

Heej!
 
ÅÅH, jag är så glad! Var och övningskörde nu på kvällen och det gick riktigt bra. Jag körde från Willy's och hem till kära Bålsta vilket är ett framsteg för jag har aldrig förut kört på trafikerade vägar eller bland hus. Det känns riktigt bra!! 
 
Förutom det har jag solat, kollat på film och varit med Natha och Emelie en stund. Provade även att göra bananpannkakor till middag och det smakade..... sådär. Kan inte säga att det var jättegott men det var inte det värsta jag ätit. Dock gjorde jag lite fel så får testa det igen någon annan gång.
 
Imorgon ska jag, Emelie och Natha få träna i JG:s hall (Järfällagymnasterna). Nathas moster är nämligen tränare där så hon ska träna oss. Ska bli himlans kul! Nu ska jag dricka upp mitt te och sen göra mig iordning för natten. Puss ♥

En shopaholics bekännelser

Hallååå!!
 
Den här dagen har varit himla bra. Började med att sola i typ 2-3 timmar och och sedan åkte jag och William in till stan och shoppade. Han fick en rätt mycket presentkort när han fyllde år så nu har han uppdaterat sin garderob lite. Jag passade också på att köpa lite grann, både nödvändigt och inte så nödvändigt. Kom hem för inte allt för länge sedan. Så nu får vi se vad som händer. Kanske ska jag bara ta det lugnt? Känns ganska lockande. Ha det bra så länge! ♥
 
Detta köpte jag idag
 
(Måste bara säga att bilderna inte gör varken klänningen eller klockan rättvisa för klänningen är nude-färgad och klockan är KNALLrosa.)
 

"When you´re lost and you´re tired let my love take you higher, 'couse I still turn to you"

Tjongalong!
 
Hur har ni haft det? Förutom några småsaker så har jag haft det sjukt bra! Jag var ju i Skellefteå förra veckan och hälsade på släkt och lite vänner. Det var sjukt kul att se alla igen! Jag passade även på att gå på festival med Tessan och hennes kompisar. Det finns bara ett ord för att beskriva kvällen vi var där med: GALET!! Det säger typ... allt.. 
 
Jag kom hem i tisdags tidigt på morgonen och redan på förmiddagen mötte jag upp Emelie och sedan fixade vi lite inför Nathas födelsedagsfirande som va på kvällen. Jag var trött som få men jag menar, vad gör man inte för sin bästa vän som fyller 18?? Firandet var ganska galet det också och VÄLDIGT roligt! Jag hoppas Nattis hade lika roligt, det är ju ändå det viktigaste.
 
Från det att jag kom hem har jag inte sovit hemma en enda natt fram till igår. Snacka om att det var skönt att äntligen få ligga i min egna säng helt ensam för första gången på nästan två veckor. 
 
Nu ska jag kolla på film och se om jag kanske somnar till den. Hoppas på det. Sov så gott! ♥
 
Bjussar på två bilder från Skellefteå.
 
 

Övning ger färdighet

Hej på er!
 
Idag har det verkligen varit härligt väder! Under eftermiddagen låg jag och solade på balkongen och sedan klippte jag gräsmattan. Efter det blev det en lååång promenad med Natha - vi gick en dryg mil - riktigt skönt må jag säga. Och nu på kvällen har jag övningskört och det gick riktigt bra! Jag börjar få till dragläget riktigt bra, körde i rondell och även på en 70-väg. Det låter kanske inte så mycket för vissa men för mig var det nytt, men det kändes bra och jag är stolt. 
 
Jag hoppas och ber verkligen för att det få lika fint väder imorgon. Sedan på kvällen åker jag upp till norr i 6 dagar. Ska bli sjukt kul att träffa släkten och vänner igen!!
 
Nu ska jag schlapa i sängen med en film. Sov gott allihop. ♥
 
 
 
 
In Da Caaar! :))))))))
 

Om du känner dig ensam, öppna dig då. Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå. Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går

HEEEJ!
 
Jag måste bara säga att vädret skrämmer mig!! Först när jag vaknade var det sol och lite molnigt, inget konstigt men sedan börjar det helt plötsligt åska och nu är det sol igen.... Kan väder ha PMS? I så fall tror jag att det är det som är orsaken, annars har jag ingen aning.. 
 
Förutom vädrets omväxlingar har dagen inte haft speciellt mycket att erbjuda. Jag sov till 12 och sen dess har jag typ bara legat i sängen och degat. Ganska skönt det med men egentligen skulle jag vilja att det var varmt nog för att typ ligga på stranden och steka istället. Som vanligt har jag inte turen på min sida så det går ju inte.. Ikväll ska jag i alla fall vara med Emelie och Natha. Imorgon på morgonen åker Emelie iväg så vi måste passa på att träffas innan. 
 
Y.O.L.O kära vänner, peace out och ta hand om er! Hörs när vi hörs. Puss ♥
 
Jag just nu, glad tjej trots att hon inte får vara på stranden.

"I don't wanna fall, unless I'm falling for you"

Tjatja bloggeeeeen!
 
Igår gick jag ut på en promenad med Emelie ungefär vid åtta. Vi han inte komma så jättelångt innan det började regna men vi fortsatte gå ända till vi kom till stationen för då ÖSregnade det verkligen och vi fick då hämtning av Emelies mamma och åkte hem dit. Där kollade vi på filmen This Means War och drack te. Strax efter 12 bestämde vi oss för att cykla hem till Natha och det var även där vi spenderade natten. 
 
Idag har vi typ bara legat i sängen och degat och snackat om allt möjligt mellan himmel och jord. Jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan och nu måste jag fixa lite gympagrejer. 
 
Ha en superbra kväll!! Puss ♥

Idag är det verkligen tråkigt väder och därför......

Idag är det verkligen tråkigt väder och därför har jag passat på att städa lite på mitt rum. Eller mest har jag städat garderoben, det tog längre tid än resten av rummet! Passade på att rensa lite så nu får kläderna (nästan) plats utan någon större ansträngning. 
 
Vad har hänt sedan sist då? Jag har ätit middag på Lucky House med några kompisar, suttit vid vattnet några gånger med olika personer och snackat, badat, fotat och för övrigt bara njutit av att vara ledig. Jag älskar sommaren - allt är så enkelt och man kan göra spontana saker utan att massa snö eller kyla ställer till det. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan se om det finns något att laga till middag. Ha det fint!! 
 
Myskväll i Hagviken med mina fina från klassen
Jag, Emelie och Natha i lördags
 

Gympahelg

Tjeina!
 
Jag sitter nu i soffan och andas ut på riktigt för första gången den här helgen. Det har varit gympaläger både lördag och söndag, vilket har varit riktigt kul (såklart) men samtidigt ganska jobbigt (men mest roligt!).
 
Igår efter lägret åt jag middag på Sibylla med Natha och Emelie sedan åkte vi hem till Emelie och badade i poolen. Efter det gick vi ner till centrum och köpte glass och gick sedan hem till mig och åt film och åt våran glass. Somnade väl runt halv 1 och klockan ringde kvart i 8 på morgonen... Vi var lagom döda när vi åkte hemifrån mig kan man ju säga. 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på fotboll. Det är EM-finalen (ifall någon skulle ha missat det?) och den får man ju bara inte missa! Spanien - Italien, det kan bli en riktigt bra match det här tror jag. Vilket lag hejar ni på? Jag hejar på Spanien. De är helt klart bäst!! Okej, det beror väl kanske lite på att Torres (Åh, herregud vad han är snyyygggggg!!!!!!) spelar där men inte bara för de är riktigt bra! Ni får ha en greatans kväll! Puss ♥
 
Gymnastik är inte bara en sport - det är en livsstil

RSS 2.0