Sista augusti tvåtusentolv

Heej!
 
Även idag har jag bara legat i sängen och hostat och tyckt synd om mig själv. Kollat på film och druckit te har jag också gjort. Trots att jag fortfarande har ont i huvudet nästan hela tiden och näsan rinner och är täppt om vartannat så känner jag mig ändå bättre nu än igår och imorse så det verkar gå åt rätt håll i alla fall. 
 
Nu ska jag kolla på den tredje filmen för dagen. Ha det bra så länge! ♥

Åååh palla....

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Ronjas sjukdag!! 
 
Jag är jätteförkyld med ont i halsen och huvudet och näsan är täppt och allt är bara allmänt jobbigt! Därför är jag hemma från skolan och vilar upp mig. Förhoppningsvis är jag tillbaka imorgon så att jag inte missar en massa men framför allt för att jag inte kommer orka ligga hemma och ruttna när jag vet hur kul mina kompisar har i skolan. (Jag tänker inte på själva grejen att dom är i skolan och måste plugga utan allt det andra runt omkring det. Men det fattade ni väll?) 
 
Jag ska gå och se om det finns något gott te som jag kan dricka till lunch. Det är typ det enda jag orkar göra och få i mig just nu.. Hoppas ni slipper bli sjuka för det suger verkligen!! 
 

Det suger helt klart att vara sjuk!!

Men jag är glad ändå och säger "HEJ!"

Dags för förändring!

Hej mina vänner!
 
Hur mår ni? Jag mår toppen! Eftersom att det är måndag idag hade jag sovmorgon till 10 och då var det samling (något nytt vi har för att kunna gå igenom läxor och annat viktigt som kommer under veckan) och sen har det bara rullat på.
 
Jag ska nu gå iväg till Västerängen för att träna styrka med Emelie och Natha. Ha det så bra! Puss hej ♥

Lite peppbilder både till mig och till er

"Kommer du ihåg den tiden man var litet barn och kunde klä sig utan krav på någon annans barn? Och trots att många påstår att man inte passar in för att man valt sin egen väg så är vi samma barn"

Heej!
 
Jag har precis ätit lunch eller middag eller vad man nu vill kalla det. Hur som helst åt jag pytt i panna med ett ägg och sallad bestående av isbergssallad, röd paprika, rödlök och fetaost. Gott!! Innan det passade jag på att ta hand om mig själv lite eftersom att jag är ensam hemma. Tog världens längsta dusch (över en timme tog det!) och hade hårinpackning i typ halva tiden så nu är håret himlans lent. Efter det smörjde jag in hela kroppen med en bodybutter som luktar jordgubb och så hade jag ansiktsmask, oljade in händerna och naglarna och målade sen naglarna med ett stärkande nagellack. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt och väntar på att Rebecka ska höra av sig. Vad har ni gjort idag? :)
 
Antagligen världens härligaste bild!! Älskar er tjejer! ♥

It's Friday, Friday....

Hejsan!
 
Jag tänkt skriva en kort summering av veckan som gått.
 
Vi hade våra första lektioner i måndags och så har det fortsatt hela veckan. Schemat känns helt ok, jag slutar ändå sovmorgon till 10 på måndagar och slutar 13.15 på fredagar, där emellan är det väl inte lika bra men det får man väll bara leva med helt enkelt. 
 
Träningen har det gått hyffsat bra med. I tisdags och igår var det gympaträning och igår passade jag på att vara med på styrkan på slutet och shit vad det känns idag! Hade knappt tränat något alls på fyra veckor. Men det gick bra och det var både kul och skönt. I onsdags var jag ute och joggade i regnet. Det blev inte en lång runda men den avslutades med centrumbacken, efter det var jag lagom trött i benen. Konstigt nog hade jag kunnat fortsätta längre men jag orkade inte för jag var jättetrött, i hjärnan alltså, visst jag var trött i kroppen också efter att ha sprungit men det var inte det värsta. 
 
Nu ska jag ta en p-nap sen får vi se vad som händer ikväll. Ha det så bra! ♥

Hahahaha!!! fattar ni? 
 
Gå in och kolla på min blogg jag har med klassen: sabeteende.blogg.se. Vi har fått i uppgift att driva en klassblogg i kursen kommunikation. Himla fin är den och rolig kommer den bli! 

Det börjar kännas på riktigt nu....

Heej!!
 
Då var det måndag igen och jag har varit i skolan. Precis som förra året börjar jag 10 på måndagar vilket är väldigt skönt. Eftersom att vi inte har fått några läxor än så har jag inte speciellt mycket att göra nu. Jag hade väl tänkt åka iväg och träna ikväll men det är ett tag kvar tills dess. Ska ta och äta lite mellis nu, haa det bra!! ♥

Dags för skräckfilm!!

Hej på er! 
 
Nu har jag satt mig till rätta i soffan med glass och fina vänner och så ska vi kolla på skräckfilm. The Silent House ska vi se. Eftersom att jag har som en mini hemmabio med projektor så blir det extra läskigt också! Nej nu börjar filmen, hörs sen guzzar. ♥

9 augusti 2012

Hallå världen!
 
Jag tänker bara blogga lite snabbt för att sedan måste jag fortsätta städa och sedan fixa massa jobbig skit. 
 
Som ni antagligen förstår är det städning som gäller idag. Ikväll kommer först några som ska hjälpa till på bröllopet NÄSTA helg (shit vad tiden går fort, det känns som att det nyss var nyårs afton och jag fick reda på det!?) och efter det kommer det hit några fina brudz och så ska vi ha filmkväll. Jag åt förresten nyss en asgod lunch, vårrullar med perfekt kokt ris och sweet chili sås. Dålig tajming var att när maten nästan var klar så ringde mamma och sa att det blir antingen kina- eller thaimat till middag.... Aja, det är gott i alla fall och det händer ju som tur är inte varje dag. När skolan börjar börjar även mitt nya liv med både träning och hälsosam mat! 
 
Nej nu måste jag fortsätta. Hörs sen! ♥
 
Supercharmig bild på mig och Shannon, tycker ni inte??

Barcelona-Manchester United, vem vinner och vem försvinner?

Hej kära blogg!
 
Idag har jag kollat på Alvin och gänget 1 och 2 med William. Eftersom att regnet inte vill ge med sig så passade vi på att chilla inomhus. Tränat har jag gjort också. Mage och rumpa blev det. Jag hoppas att det kommer kännas, annars känns det ju bara väldigt ovärt! 
 
Jag har alldeles nyss ätit en mysig middag gjord av och med mig själv. Det blev havregrynsgröt med kanel, äpplemos och mjölk, två knäckemackor med ost och en kopp te. 
 
Nu ska jag kolla på fotbollen. Ha en bra kväll alla! ♥

"Who´s tired of empty promises, who´s tired of all the games you play? Tell me what you´re gonna do when I'm gone."

Godmorgon!
 
Igår var jag hos bella på kvällen med Anna, Maria och Shannon. Vi köpte glass och sedan satt vi ute i partrytältet och åt våra glassar och pratade. När det började regna in i tältet gick vi in istället och spelade Så det kan låta och drack te. Det var egentligen ingen som vann, vi körde inte riktigt efter reglerna för det var så tråkigt (och svårt) så vi hittade på lite eget. Kul hade vi i alla fall! 
 
Vad denna dag har att bjuda på vet jag inte än men det lär jag ju märka om inte allt för länge. Om inte annat är det både gymnastik- och simhopps OS idag så jag lär ju inte bli uttråkad i alla fall. ♥
 
Glasssss
 

Tatuering kanske?

¡Hola! 
 
¿Cómo estás? Haha nej jag ska ge upp, jag kan verkligen inte spanska!! Enda sedan 6:an har jag läst franska så det är väl det jag kan liiite av i alla fall. 
 
Igår var jag med Emelie och Natha. Natha skulle tatuera sig så då var jag och E. med som stöd. Hon gjorde två stycken på samma gång och båda blev riktigt fina! Snacka om att jag också blev sugen på att "gadda" mig!! Men det får vänta till jag blir 18 för innan dess får jag inte för varken mamma eller pappa... :( Då har jag i alla fall god tid på mig att fundera ut något riktigt bra även om jag har några alternativ som jag funderar på. 
 
Idag är jag med Natha, hon sov här. Senare ikväll ska jag vara med några av tjejerna från klassen. Mysigt, roligt och aningen spårat kommer det nog bli, som vanligt. Me like! 
 
Tänkte bjuda på lite bilder från fredagens äventyr som jag aldrig berättade om. Det blev lite festligheter med mina fina vänner! 
Hahaha ååh så charmiga bilder! Kul hade vi i alla fall! 
 
Nu ska jag vara lite social med min vän. Ha en suuperbra dag! Puss ♥

Alla har väl fallit nån gång i trans, fått känna denna värmen av sann romans

Holaa!
 
Hur står det till? Jag mår fint! Känner mig riktigt glad idag trots att jag sov som en kratta. Var det fullmåne inatt också? I så fall har vi svaret där. Jag har börjat påverkas av det jättemycket nu på sista tiden. Förut hade jag inga som helst problem att sova vid fullmåne men nu... det går typ inte. Jag har svårt att somna på kvällen och så vaknar jag flera gånger under natten och känner mig orolig. Skitjobbigt verkligen! 
 
Igår var jag med Maria, Anna och Bella och så kom Shannon en stund på slutet också. Det var riktigt kul att träffa dom igen, det var typ en evighet sedan sist! Vi köpte lite godis och läsk och så satte vi oss på fotbollsplanen vid Gröna Dalen och snackade om det mesta till klockan var ungefär halv 12. 
 
Ikväll ska jag vara med de fina brudzen igen och vad vi ska göra är väl inte helt bestämt än men vi har våra planer... Hur det blir kanske jag berättar senare. Så länge får ni ha det så bra. Skit i att vädret suger, FKB för fasen! Puss ♥
 
Haha vi såg världens typ största skalbagge igår!! ENORMUS GIGANTUS VAR DEN!!!

"Tell me what you´re gonna do when I'm gone"

Heej!
 
Dagens väder... ååh, så underbart!! Låg ute och solade mellan 12 och 3 och bara njöt av värmen. Det enda dåliga var att det blåste lite mycket men jag ska inte klaga. 
 
Ikväll ser det ut som att det blir bad med några vänner. Ska det äntligen få bli årets första dopp i sjön? Känns som att det är på tiden eftersom att sommaren snart är över (FML). Om exakt två veckor börjar jag skolan. Vart sjutton tog sommarlovet vägen?? Det började ju nyss!? MEN det är inte slut än och det är jag glad för. Se till att njuta de sista dagarna, det ska i alla fall jag göra. Ha det bäst! ♥
 
Hade lite tråkigt så tog några egopics. ;)
Har på mig nya klockan idag! 

Gympaaaaaa

Tjena hej!!
 
Hela min kropp skriker av lycka just nu! Jag har tränat gympa, ordentligt, för första gången på ett halv år. Det gick hyffsat bra och bäst av allt är att jag ställde min helskruv på trampetten! Det kändes hur bra som helst och efteråt var jag (mirakulöst nog) hur pigg som helst, det kändes typ som att jag skulle kunna springa en mil utan problem. Nu har jag ätit middag och ska hoppa in i duschen alldeles alldeles snart. 
 
Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Puss ♥
 
 

I´ve been surching for something true, my heart says it must you


RSS 2.0