Guld!!

God morgon!

Igår var en så himlans rolig dag! Det var lite kämpigt att gå upp på morgonen (klockan ringde 05.20!!!) men det var helt klart värt det! På förmiddagen tävlade trupp blå - och vann guld. På eftermiddagen tävlade trupp orange (som jag tränar) och trupp grön - som vann guld (orange) och silver - (grön). Så himla kul! På bussresan hem blev det en hel del skratt, men jag vilade även lite grann eftersom att jag skulle bort direkt då jag kom hem.
Jag bara packade om och bokade en taxi sen åkte jag vidare till nästa ställe. Det var girlsnight hos Ronja och det var meningen att jag skulle sova över men efter att ha tryckt i mig fett mycket godis och efterrätt, var sjukt trött och dessutom hade mensvärk mådde jag inte så bra. Åkte därför hem vid halv två i stället. Men det var kul under tiden jag var där! Tack för kvällen tjejer!
Nu ska jag fortsätta skriva på min naturkunskapsuppsats.
Innan defileringen igår

Tagga tävling!

Hejhej hemskt mycket hej!

Länge sedan. Har inte orkat, enda anledningen.
Idag slutade jag kvart över 11 och då gick jag och åt lunch i centrum med mamma, mycket mysigt! Sen gick vi och handlade mat till mig till imorgon och även till middag och efterrätt idag. Middagen betod av ugnspannkaka med drottningsylt till och till efterrätt blir det dumlekladdkaka med vispgrädde, yummie! När vi kom hem somnade jag i soffan och sen gick jag ut och sprang. Det blev inte långt men jobbigt var det!! Min runkeeper ville inte funka så kan inte visa bild men jag joggade ner för Lasseåbergsbacken, genom Väppebyäng, sedan upp för centrumbacken och hem. Trodde först inte att jag skulle orka hela backen men jag gav inte upp så nu har jag slagot mitt rekord! Yey!
I morgon är det tävling i Falun med mitt fina mixlag. De är så himla roliga och underbara! Är så kul att träna dem, verkligen! Vi kommer åka buss med de två andra lagen från BGK som också ska tävla och den går 6.30 från Shell så det blir minst sagt en tidig morgon.
Nu ska jag mysa med familjen. Hörs, förhoppningsvis, i morgon! Puss så länge 



"Livet är en gåva som inte ska slösas bort"

Hej!

Ligger just nu i sängen och borde väl egentligen stänga av datan och sova, men orkar inte. Dessutom känner jag mig inte speciellt trött så då kan jag lika gärna vänta till jag blir det. Hockeymatchen slutade 2-3 till Bålsta (de förlorade alltså för er som inte förstod) efter en mycket spännande match och ett väldigt tråkigt slut på den. Tycker ändå det var bra spelat av Bålsta! Bättre lycka nästa gång!
Ska väl försöka sova nu. Godnatt på er alla! Säger man så förresten? Det lät väldigt konstigt måste jag säga! Aja, godnatt i alla fall! 

Choklad är gott!

Tjena!

Sitter och ska plugga naturkunskap och äter lite choklad. Jag som hade sagt till mig själv att det inte skulle bli något onyttigt på vardagarna och så hinner det inte ens gå en dag innan det är brutet. Men det är så gott och jag kommer ju träna så varför inte? Ska börja skriva nu, har jättemycket fakta men får bara skriva 4 a4 och då är det med diskussion och faktan kommer bara från EN källa och man ska ha minst TVÅ... Senare ska jag kolla på hockey med Shannon. Kul! Later! 



Dina kläder ligger nu ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar

Tjo!
Det tär helt stört vad jag är trött, så sks sova om en liten liten stund. Det har inte hänt mycket alls idag. Kollade på film på förmiddagen, drog ner på träningen, åt, duschade och sen har jag bara legat i sängen med datan. Funderar på om jag ska gå på extramatten imorgon också men vet inte om jag orkar, jag behöver det ju inte så.. Nej, jag tar nog sovmorgon, mycket skönare! Nu ska jag då i alla fall sova. God natt! 


Fint plåster!! :)

Sorry for party rocking

Heej alla snela hestar!

Jag håller just nu på att koka makaroner som jag snart ska äta tillsammans med mammas köttbullar (alltså inte min mammas hemgjorda utan mammas köttbullar som man köper på Ica.), vilken supermåltid!! Efter middagen ska jag träffa Emelie. Vi ska ut och göra Bålsta osäkert, haha. Det kommer säkert bli väldigt kallt, vad är det för temperatur ute förresten? Har ingen aning verkligen. Får kolla väderprognosen innan jag går ut. Ha en skitbra kväll, vad den än kommer att bjuda på. Puss och kram! 


Me right now!

Vädret ♥ ♥ ♥

God morgon!
Sovit gott? Det gjorde jag. Dock vaknade jag vid klockan fem på morgonen och märkte att jag hade somnat i soffan så då gick jag ner till mitt rum och sov sen som en stock. Åh, jag blir så glad när jag tittar ut och ser att det är helt vitt ute, det ser så fint ut! Hade himlen varit blå idag och solen hade lyst skulle den här dagen vara som perfekt. Ska vara duktig och hjälpa mamma med tvätten som hon bad mig om, sen ska jag nog kolla på film. Hoppas ni får en toppendag! Puss 


Underbart!!

There´s no antidote

Tjenamors!

Hur e läget bah? Idag tog jag en låång sovmorgon, ända till klockan 14:00. Vi hade som sagt bara en lektion idag och igår när jag skulle till träningen trampade jag snett på en isklump eller något så att jag stukade foten, så jag pallade inte plåga mig ner till skolan för en MATTElektion, kan lika gärna jobba hemma ju. Och ja jag vet att jag har skills som gjorde illa mig!! Antagligen blir det en hemmakväll ikväll för att vila foten även om jag skulle vilja göra något. Vi får se hur det blir. Ha en bra dag!
Såhär såg min fot ut igår när jag kom hem. Knölen ni ser är inte min fotknöl, nej det är bulan som numera är lite mer mörkblå/grön/grå...

För jag vet vem jag är när jag är hos dig

En hälsning!

Hur har dagen vrit så här långt? Min har varit väääldigt seg. Först engelska med Maggan och nu naturkunskap med rolle the rocker. Lagom kul liksom. MEN, i morgon har jag bara en lektion, börjar halv 11 och slutar kvart i 12. Underbart! Nu ska jag fortsätta plugga. Puss så länge! 



Älskar känslan i kroppen efter att man har tränat!

Hej på er!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig men tänkte dela med mig lite av min dag först.
Dagen började med prov i samhäll som höll på i två timmar. Det hade ju kunnat gå bättre om man säger så.. Sedan hade vi håltimme från 11.00 till 13.50 eftersom att min mattelärare bestämde sig för att ställa in matten pga att han kände för det. Soft! kan man tycka men inte när man har så lång rast. Historialektionen med Tommy var..... seg som vanligt. Han måste ha käkat massa sega godisar under sina tidigare år så nu har de gjort honom seg! När jag kom hem pluggade jag franska (har 55 glosor till I MORGON och jag fick veta det IDAG!!), lite smått panik där! Så klart var jag även nere i gympahallen och tränade mitt kära lag.
NU ska jag på dejt! Med min kudde! Hörs i morgon 



I dream about you all the time

Helo my friendas!
Älskar när jag blandar olika språk sådär, så snyggt! Haha närå men kul låter det i alla fall. Som jag sa tidigare gick jag (joggade) ner till Västerängen och körde styrka och kondition med fina flickor (till och med efter ett relativt hårt pass med mycket svett, helt crazy!) och det  gick väldigt bra. Började på cykel i 10 min, sedan lite styrka, jogga på bandet och sedan styrka igen. Efter det fortsatte vi bygga lite på småtjejernas fristående (Emelie och Vendela är tränare för 04:or). Det gick väl sådär. Vi han inte så långt.. Nu ska jag duscha och sedan plugga lite till. Puss och godnatt! 


Mirror on the wall, here we are again

Hejhej!

Sitter och pluggar för fullt inför provet i morgon. Det känns verkligen inte som att det vill fastna men ändå så gör det det. Hel skum känsla alltså! Jag ska pluga järnet nu fram till halv sju då jag ska gå ner till Västerängen för att gymma med Vendela och Emelie och sedan ska jag hem och plugga igen. Jag hoppas hoppas hoppas att det går bra i morgon!! Önska mig lycka till!? Nu måste jag fortsätta. Hörs! 


Snart fyller min snigga vän 18!!!!

This, this is my life

Hola!!
Den här helgen har jag tagit "ledigt" från bloggen, har knappt suttit vid datan alls bara lyssnat på musik typ. Igår pluggade jag (försökte iaf) typ hela dagen. På kvällen blev det filmmys med familjen och idag har jag pluggat och tränat. Nu är jag taggad för en ny vecka i skolan, jag hoppas till 1000 att det går bra på provet på tisdag för jag har faktsikt lagt ner rätt mycket tid på att plugga till det. Hur har eran helg varit?
Nu ska jag alldeles strax sova. Imorgon ska jag upp den vanliga tiden (har annars sovmorgon på måndagar.) för att gå på extramatten. Jag orkar verkligen inte sitta hemma och plugga det också sen på eftermiddagen så gör det in school istället.
Later! 

Liberalism, kommunism, konservatism, socialism.......

Japp, det är vad jag håller på och läser om just nu. Måste ju säga att det inte är så värst kul. Jag hoppas verkligen att de andra kurserna i samhäll bli roligare för det här kommer jag inte stå ut med. Nu undrar ni säkert "men varför valde du samhällsprogrammet ifall du inte ens tycker det är kul att läsa om sådant?" Jo, å kan jag berätta att det inte fanns något annat som passade in på mig lika bra. Dessutom så tycker jag faktiskt att det är kul och intressant att prata om politik och andra samhällsfrågor men det är mer om man diskuterar hemma med kompisar eller familjen, inte när man får massa läxor på det och vissa inramningar för att inte prata om vad som helst. Dessutom orkar jag aldrig skriva så mycket som jag egentligen kanske borde, då är det mycket lättare att bara prata om det med tex en kompis och bara säga det som kommer upp i huvudet. Nu blev det vääldigt mycket babbel kände jag, vet inte ens om det jag har skrivit hänger ihop eller om någon kommer fatta vad jag menar. Men nu ska jag fortsätta läsa en stund innan det är dags för träning. Ska bli kul att se om det går med tanke på min grymt onda träningsvärk. Jag tror allvarligt att det här är den värsta jag har haft i hela mitt liv!?  Ta hand om er och plugga nu så slipper ni göra det imorgon (eller om ett år eller så)! (Gäller ju förståss bara den som faktiskt går i skolan eller pluggar på annat sätt.) Puss 



i won´t give up - jason mraz

Hej alla glada!
Idag tycker jag att jag har vart riktigt duktig! Först bestämde jag mig för att bara gå ut och gå när det var så fint väder men det slutade med  att jag gick (powerwalk såklart) till vibyspåret, joggade ett varv där (blev bara ett varv i lilla spåret men hade egentligen ingen lust att jogga), gick in i skogen och körde lite benstyrka, gick hem och sen körde jag ännu mer styrka hemma. Och sjävklart stretch efter.
Om två timmar och 40 minuter startar gympaträningarna om igen för laget jag är ledare för. Vi har planerat en hel del inför den här träningen och även en tid framåt och vi ledare är sjukt taggade, hoppas att gymnasterna är lika taggade bara för i så fall kommer vi bli farliga på tävlingsgolvet under våren!
Jag hoppas ni har haft en bra dag så här långt och att den fortsätter vara det! Puss så länge 



If you don´t love me, pretend

God morgon!
Vaknade för en stund sen av en av de sjukare drömmar på väldigt länge! Tyvärr tänker jag inte berätta vad den handlade om då den var ganska jobbig av personliga själ. Förutom drömmen har jag sovit fett bra! Så nu är jag utvilad och redo för en ny dag. Har ni börjat skolan/jobbet än? I så fall vill jag säga lycka till med det och så kan ni ju alltid slänga en tanke på mig som förmodligen inte gör så mycket idag eftersom att jag börjar på onsdag. Love Life! Nu blir det frulle, och kanske väcka brorsan också. Hörs under dagen. Ha det bra så länge! 



Holamakaroni!

Tjoooo mannar!
Är med Nattha just nu och vi sitter och pratar om massa olika saker. Det var så himla längesedan vi var med varandra så vi har en hel del att snacka om. Jag väntar även på middag som kommer vara kyckling (tror jag) och hemmagjord klyftpotatis, så jäkla gott! Nu är den klar så måste sticka. Hörs seeeeeen! 



The Best-Man

Nämen tjenare! Hur e läget ba?
Haha närå men mår ni bra? Jag mår toppen! Funderar på om jag ska gå ut och gå, det är ju så himla fint väder ute.
Jag har verkligen ingenting att skriva! Helt tomt är det, så jag slutar här och nu. Hörs sen! 

SR är i farten!!

Hej på er!
Okej, nu känner jag mig riktigt jävla efter!! Jag hade verkligen ingen aning om att det var VM final i hockey igår och jag visste verkligen inte att Sverige var med och VANN! Fick reda på det nu när jag loggade in på fejjan. Känns som att jag var den enda i hela detta avlånga land som inte visste! Jag skyller på att jag inte är ett så speciellt stort hockey-fan att jag håller koll på sådana saker.
Förresten, för er som inte vet jag SR står för kan jag berätta att det är något vi kom på i nian. Alla som känner mig vet att jag kan vara rätt seg ibland och då fick jag smeknamnet SR som alltså står för Saktfärdiga Ronja. Väldigt passande, i alla fall då, jag vet inte om det passar fortfarande så jag ställer en fråga till mina vänner: Passar smeknamnet mig fortfarande?? Tacksam för svar!!
Bjussar på några bilder från nian, bara för att jag kände att det passar
Så ffiiiint! Haha puss! 

Miss Dior Chérie

Dags att sova kanske? Ja, för mig är det det i alla fall. Även fast det är lov så lägger jag mig tidigt och vaknar tidigt (även om det inte är något jag planerar), vilket faktist känns ganska bra, då behöver jag ju inte oroa mig att försova mig första dagen i skolan sen. Vad har man hunnit med sedan sist då? Jo, jag har druckit årets första glögg. Kände att det var bättre att dricka lite glögg än att äta kakor och liknande. Hittade även en mycket trevlig resa som jag inte skulle tacka nej till. Den gick till Maldiverna och allt verkade bara vara så perfekt och mysigt. Det är dock väldigt synd att min familj inte är rik och kan boka en resa dit bara för att det låter najs, nej, vi kommer säkert få vänta i 100000000000 år innan det är dags att åka. I alla fall kommer det kännas så..
Jag längtar redan!!
(P.s Miss Dior Chérie har ingenting med inlägget att göra som ni kanske märkte men det var det första som dök upp i mitt huvud då jag skulle skriva rubriken. HÄHÄ!)

20120104

Tjosan!
Just nu sitter jag och äter lite av salladen som blev kvar från igår. För en stund sen var jag nere på mitt rum och körde styrka. Det gick väl inte så jättebra, suget försvann i samma sekund som jag började. Väldigt konstigt med tanke på att jag var astaggad innan... Trots att jag gärna hade lagt mig i min säng igen så körde jag i ca 20 minuter med fokus på magen. Det känns skönt nu i efterhand att jag inte gav upp, kämpar glöden finns där någonstans, det gäller bara att ta fram den när det verkligen behövs.
Jag har också varit snäll och satt igång tvättmaskinen full med dirty clothes.
Nu ska jag kolla på resor, hehehehe. Puss på er! 


Ändå najs

Skratta när man är glad, gråta när man är ledsen, ligga när man är kåt?

God morgon!
Sovit gott? Det vore härligt att kunna säga att jag har gjort det men det vore att ljuga, och det är ju inte bra. Nej, jag har faktiskt inte kunnat sova ordentligt sen i fredags. Vad det beror på har jag ingen aning om men det börjar bli väldigt frustrerande! Något possitivt är i alla fall att jag har bestämt mig för att köpa en onepiece när lönen kommer. Dock har jag inte riktigt bestämt vilken jag vill ha men det löser sig.
Nu ska jag försöka sova lite, trots att solen lyser mig rakt i ögonen... 


Nytt år = nya förväntningar, nya förhoppningar och nya möjligheter

Hejhej!
Då var det ett nytt år och jag är verkligen spänd på allt som kommer hända i år.
  • Det kommer bli två bröllop! :D
  • Ska på kryssning med familjen.
  • Ska bila ner till Frankrike i sommar och då kommer vi åka genom massa andra länder också, bla Englad.
  • Jag fyller år (17) = bara ett år kvar till 18!!
  • I mars ska jag träffa min drömprins och hans namn ska börja på bokstaven E. (haha skämt åsido, Rebecka spådde mig förut och då sa hon det.)
Nyårs kvällen/natten var.... händelserik... Hemma åt vi en väldigt god tre-rättersmiddag där det var någon form av laxmacka till förrätt, älgköttsgryta med massa grejs i och potatis till varmrätt och vit choklad och vanilj pannacotta med limemarinerade björnbär till efterrätt. Supergott alltihopa! Sedan var det dags för mig att gå till bussen för att åka till Hagviken där resten av kvällen och natten spenderades med vänner.
Strax efter tre började vi gå hemåt men jag kom inte hem förns vid halv fem på morgonen. Då var jag så trött att jag somnade med smink på och utan att ha borstat tänderna. Dessutom fick jag sova i Williams lilla säng med honom för att en av våra gäster sov i min säng.
Nu ska jag se en film hade jag tänkt. Ha det bra så hörs vi snart! 


Mahaha bara för att!

RSS 2.0